Splněný sen. Kaskadérka se v reklamě na leteckou společnost postavila na vrchol nejvyšší budovy světa

13. srpna 2021·Koktejl·Barbora Turková

Burdž Chalífa (Foto: Shutterstock)

Emirates Airlines se toho nebojí a kaskadérka Nicole Smith-Ludvik už vůbec ne. Dubajská letecká společnost natočila před pár dny unikátní video. V něm se žena postavila na vrchol nejvyšší budovy světa, tedy mrakodrapu Burdž Chalífa v Dubaji, který měří 828 metrů.

Důvodem jedinečného projektu je přeřazení Spojených arabských emirátů ze strany Velké Británie mezi země, kde je riziko nákazy onemocnění covid-19 nízké. Díky tomu mohou Britové do Dubaje přicestovat snadněji, bez povinné karantény po návratu zpět do vlasti. Informoval o tom portál Simple Flying.

Společnost přišla s nápadem natočit video a zapojila do něj i parašutistku a kaskadérku Nicole Smith-Ludvik, která se sama přiznala, že je nadšenou cestovatelkou a dobrodružkou. „Toto je bezpochyby jeden z nejúžasnějších a nejzajímavějších kousků, co jsem kdy zažila,“ svěřila se žena. Za videem stojí produkční společnost Prime Productions AMG, která prohlásila, že Nicole je nejstatečnější žena na planetě.

View this post on Instagram

A post shared by Nicole Smith-Ludvik (@nicolesmithludvik)

Kaskadérka stála na nejvyšší budově celé hodiny, ale po celou dobu natáčení byla na prvním místě hlavně její bezpečnost. Společnost použila pro natáčení videa drony i helikoptéry. Natáčení začalo už v brzkých ranních hodinách, ještě před východem slunce. Samotné video se podařilo natočit zhruba za pět hodin.

Letecká společnost uvedla, že video bude postupně sloužit jako propagační materiál v několika státech světa. „V Emirates se snažíme neustále posouvat hranice. Jsme hrdí, že patříme mezi několik málo vyvolených, kterým bylo umožněno na vrcholu Burdrž Chalífa natáčet. Naše pýcha je o to větší, že můžeme předvést i naše krásné hlavní město Dubaj,“ uvedl pro portál Gulf Business prezident společnosti Tim Clark.

Koktejl - další články

Doporučujeme