V Americe je možné všechno. Muž žaluje kartářku, že ho nezbavila jeho prokletí

9. října 2021·Koktejl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Pokud jde o žaloby a soudní spory, tak Američani drží bezpochyby první místo v těch nejbizarnějších důvodech k žalobě. Všichni si jistě pamatují případ, kdy žena žalovala společnost vyrábějící mikrovlnné trouby, že neměli v manuálu upozornění, že se dovnitř nesmí dávat kočky. Ona jí tam totiž dala, a pak byla velice rozhořčená z toho, že to kočičce neudělalo úplně dobře. Nyní Kalifornský Vrchní soud řeší další neobvyklý případ. Informoval o něm server BBC.

Kalifornský Vrchní soud řeší momentálně jeden z mnoha bizarních případů. Muž jménem Mauro Restrepo totiž žaluje svoji kartářku, která podle jeho slov nedostála svému slibu. Měla ho zbavit kletby, kterou na něj údajně uvrhla čarodějka jeho bývalé přítelkyně. To se jí však prý nepovedlo a muž žádná od kartářky 25 000 dolarů (550 000 korun) za způsobené škody.

Jak uvedl server BBC, který o případu informoval, kartářka Sophie Adamsová měla Restrepovi prozradit, že trpí kletbou a jeho život bude nešťastný a nebezpečný, pokud nebude kletba odstraněna. Během návštěvy pak Restrepovi vyložila karty a oznámila mu, že na něm visí kletba „mala suerte“, neboli kletba „smůly“.

Tu prý na něj uvalila čarodějka, kterou si najmula jeho bývalá přítelkyně, a dokud nebude kletba zlomena, bude ničit život Restrepovi, jeho dětem i jeho manželce. Kartářka Adamsová slíbila kletbu zlomit za 5100 dolarů (zhruba 112 tisíc korun). Výsledky se však nedostavily, a tak se Mauro rozhodl, že to tak nenechá a kartářku dá k soudu. O jejím osudu rozhodne soud v nejbližších dnech.

 

Koktejl - další články

Doporučujeme