Žena se chtěla zbavit minulosti. Cestovala tisíce kilometrů, aby přestřihla symbolický zámeček lásky

22. května 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Když rozchod, tak pořádně. Tohoto hesla se držela mladá Kassie Yeungová z Los Angeles. Rozhodla se jet tisíce kilometrů do jihokorejského Soulu kvůli "zámečku lásky". Jeho odstřihnutím z mostu se tak chtěla, demonstrativně rozloučit s posledními kousky vzpomínek, které jí ze vztahu zůstaly. Žena o tom informovala na svém Instagramu.

Kessie Yeungová absolvovala téměř 10 tisíc kilometrů dlouhou cestu z Los Angeles do jihokorejského Soulu, aby odstranila “zámek lásky”, který u věže N Seoul Tower na hoře Namsan před mnoha lety připevnila se svým bývalým přítelem.

Putování za zničením poslední věci, která bývalé partnery spojovala, mladá žena postupně sdílela na svých sociálních sítích. Na jednom videu dokonce dřepí u hromady zámku, hledá ten svůj a v druhé ruce má připravené kleště.

View this post on Instagram

A post shared by KASSIE YEUNG 楊嘉恩 (@kassieyeung)

Po chvíli zámek skutečně našla a přestřihla. Na Instagramu se poté poničeným zámkem pochlubila. Není jasné, proč se pár po tak dlouhé době rozešel, ale o jednoduchý rozchod nejspíš nešlo.

Pod příspěvkem se začaly objevovat komentáře typu, že z mladé ženy jde doslova strach. Říkám to s naprostou úctou, ale normálně se tě bojím,” napsal jeden z uživatelů. Našli se ale i tací, kteří tento razantní krok ocenili a chápali to jakýsi symbol vypořádání se s minulostí.

Koktejl - další články

Doporučujeme