Koukalová si vystřelila ze svého muže! O tuhle příhodu se podělila s televizními diváky

23. ledna 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Někdejší biatlonová hvězda Gabriela Koukalová v pořadu České televize Koptashow opět dokázala, jaká legrace s ní může být. Při rozhovoru si totiž vzala na paškál svého muže Petra Koukala, když moderátorovi a publiku prozradila velmi vtipnou příhodu.

Ve druhém díle nové talk show České televize s názvem Koptashow, kde se role moderátora zhostil herec Václav Kopta, se jako hosté představili filmový režisér Jan Hřebejk, bývalá biatlonistka a držitelka dvou stříbrných medailí ze zimních olympijských her v Soči Gabriela Koukalová a rybář Jakub Vágner.

Na zimní přípravu za mnou přijel manžel, který se mě několikrát dotazoval na ubytování, kde bydlíme, jak to tam vypadá. Říkala jsem mu, že je to tam celkem fajn, hezký, akorát že tady jsou nějaký larvy všude na pokoji,” začala Koukalová vyprávět vtipnou příhodu, kterou zažila se svým mužem, někdejším badmintonistou Petrem Koukalem.

To, co následovalo poté, ale nikdo z přítomných lidí v sále nečekal. “Já jsem koupila jednu takovou sklenici, byli to pražení červi. No a za další den nato jsme se vzbudili a já jsem mu nasypala ty červy takhle jako pod polštář, všude. Teď se najednou vzbudil a já: Ježíšmarjá. Samozřejmě, že mi to udělalo radost. Teď on vyskočil… no vidět takhle vysoko (Koukalová ukázala rukou ke stropu, pozn. red.) jeho pánský přirození letět, to vám řeknu, to se jen tak člověku nestane,” pobavila Koukalová publikum včetně jejího manžela, kterého zachytila kamera, jak se jejímu kanadskému žertu dodnes směje.

Celebrity - další články

Doporučujeme