Krajta se usídlila v dětské postýlce, chystala se sežrat dítě

14. září 2020·Články·Lenka Skrzeczkova

Foto: Sutterstock.com

Neobvyklá příhoda se stala rodičům ročního miminka v Thajsku. Matka syna přišla nakojit a následně zjistila, že se v jeho postýlce plazí třímetrová krajta. Podle matky se krajta chystala jejího syna sníst.

Událost se stala ve středním Thajsku v Provincii Samut Prakan. Miminko v noci začalo plakat a tak Kitiya Namyong šla svého syna nakrmit. Poté si všimla, že se v moskytiéře, kde malý spal, něco hýbe. Rodina ale žádné domácí mazlíčky nechová a tak nechápala, co by to mohlo být. Když k postýlce přistoupila blíže, tak uviděla třímetrovou krajtu, která se plazila po posteli.

Manžel Samran Nilkeaw okamžitě přiběhl. “Slyšel jsem, že žena volá o pomoc, když jsem vešel dovnitř, uviděl jsem krajtu,” uvedl manžel. Následně krajtu dostal z místnosti a za pomocí sousedů se ho pokusil chytit. “Chytil jsem ji za ocas a s pomocí sousedů ji chytili do pytle,” dodal.

“Ještě, že jsem tam byla, jinak by mého synka opravdu mohla krajta sníst,” svěřila se agentůře AP vyděšená matka. Nakonec se podařilo krajtu za hodinu odchytit do pytle a další den ráno hada odvezli z vesnice daleko do lesa, kde ho vypustili na svobodu.

Články - další články

Doporučujeme