Marilyn Manson nebo Sia. Tohle je pravá tvář světových hvězd, poznali byste je v civilu?

2. března 2017·Celebrity·Redakce

Blesky fotoaparátů, dotěrní a neodbytní novináři před domem, nemožnost uchránit si vlastní identitu i rodiny. To vše vede některé umělce k tomu, aby se schovali za nějakou masku nebo vytvořili zcela novou osobnost, kterou jednoduše “nasadí” ve chvíli, kdy jsou v hledáčcích fotografů nebo se jinak pracovně prezentují. Jací jsou ale doopravdy?

Je Marilyn Manson opravdu tak odporný, jak rád dokazuje šílenými kostýmy a doplňky? A jaké oči má například Sia, jejíž tvář přes hustou záplavu vlasů není vidět v podstatě nikdy? Přesvědčte se sami, že pódium navštěvuje často zcela jiný člověk, než který doma sedí u kávy s rodinou. Možná se tak narodili, možná je to image.

SIA

Zpěvačka, jejíž aranžmá stojí na přítomnosti tancující holčičky a husté paruky, je ve skutečnosti velmi krásnou ženou!

Vystupuje takto.

Ale poznali byste ji na ulici?

ALICE COOPER

Hvězda rocku je známá už léta a v rámci umělecké prezentace se nebojí opravdu ničeho. Elektrické křeslo na pódiu, gilotina, exotická zvířata, lidská krev. Potkat byste si ho takhle nepřáli.

A realita? Neškodný golfista v důchodu?

 

MARILYN MANSON

Tenhle muž je buď černý, nebo bílý. Buď je vám odporný, nebo ho milujete. Téměř důchodový věk ho ale zatím nezastavuje. Strach nahání stále!

A realita?

Sipping from the holy flask. Artist and social miscreant, #Tyler Shields, made me a Baptist. Sounds like an affliction.

Příspěvek sdílený Marilyn Manson (@marilynmanson),

PUSSY RIOT

Ruské punkrockové děvy, které se nestyděly zneuctít posvátnou atmosféru kostela. Jejich kontroverzní vystoupení bylo skandální snahou upozornit na sebe. Povedlo se.

Věříte, že tohle jsou ony? Vypadají docela nevinně, že?

Příspěvek sdílený Надя Толоконникова (@tolokno_),

Celebrity - další články

Doporučujeme