Meghan chtěla rodit doma! Nakonec dala na doporučení lékařů a byla převezena do nemocnice

7. května 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

V pondělí v půl sedmé ráno SELČ vévodkyně Meghan Markle porodila prvního potomka, kterého čekala s princem Harrym. Ačkoli si sedmatřicetiletá někdejší herečka přála rodit doma, lékaři tuto možnost na poslední chvíli zatrhli. Co se stalo?

Americká rodačka měla porodit na přelomu dubna a května, ale vzhledem k tomu, že již několikátý den přenášela a v 37 letech se jednalo o její první porod, Meghan Markle neměla na výběr a na doporučení lékařů byla převezena do nemocnice.  

Podle zdroje britského deníku Daily Mail byla převezena do londýnské nemocnice v Portlandu v neděli, kam ji doprovázel její manžel princ Harry a bezpečnostní tým ze Scotland Yardu. I když chtěla bývalá převážně seriálová herečka rodit doma, tak rozhodně byla pro to, aby byla převezena do nemocnice, pokud by to bylo pro dítě to nejlepší řešení. 

Důležité však je, že dítě a matka byly po porodu v pořádku, což se veřejnost dozvěděla v pondělí odpoledne prostřednictvím instagramového účtu prince Harryho a Meghan. Chlapeček měl po narození 3,26 kilogramu. Veřejnost nyní s napětí očekává, jaké jméno první dítě vévody a vévodkyně ze Sussexu dostane.

Celebrity - další články

Doporučujeme