Muž vyrazil na procházku se svou kočkou. Po cestě společně zachránili koťátko

4. prosince 2019·Články·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook / Missenell

Dánský kocour Gilbert si moc rád se svými páníčky vyjde na procházku. Chlupatého kliďase na ulici vyvede z míry máloco, a když proto neustále mířil do hustého křoví, věděl jeho majitel, že se něco děje. Nakonec společnými silami zachránili opuštěné koťátko.

Když dánský kocour jménem Gilbert vyrazil se svým páníčkem na pravidelnou procházku, všiml si, že se v roští schovává opuštěné koťátko. Zvědavý kocour se k němu ihned vypravil, ale když se do křoví shýbl i jeho lidský společník, kotě se uteklo schovat o kus dál.

Gilbert byl ale vytrvalý. Poodešel opět za kotětem a přátelsky ho zkoumal. Koťátko sedělo za plotem, takže se k němu nemohl majitel kocoura dostat, Gilbert ale mezitím všechno zvládl na jedničku. Věnoval kotěti několik kočičích pusinek čumákem na čumák a opuštěný drobeček ihned pochopil, že to není žádný nepřítel, ba naopak.

Mourovaté mládě od té chvíle cupitalo pěkně za Gilbertem, k lidem se ale stále přiblížit odmítalo. “Byla extrémně plachá. Když jsem se k ní pokusil přiblížit, utekla nebo na mě zasyčela,” uvedl chovatel pro server Love Meow.

Nakonec ale všechno dobře dopadlo. Malá kočička dostala jméno Nala. V Gilbertovi získala velkého bráchu, v jeho kočičí společnici Nelly velkou sestru a v jeho páníčcích novou milující rodinu.

Today we rescued a homeless kitten ?❤️

Today we rescued a homeless kitten ?❤️

Zveřejnil(a) Missenell dne Neděle 21. července 2019

Články - další články

Doporučujeme