Postarší muž chtěl na motorce zapůsobit na dámské publikum, nakonec se ztrapnil

23. května 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube.com)

Postarší muž na motorce v Mexiku se chtěl předvést před pasažérkami v autobusu, který jej zrovna míjel. Na dámské publikum chtěl zapůsobit, a tak na svém motocyklu zkoušel za jízdy pár triků. Bohužel se mu to vymstilo a měl nehodu. Nakonec měl velké štěstí, že se mu nestalo nic vážného.

Že se nevyplácí dělat frajeřinky, to si bude už do konce života pamatovat starší muž z Mexika. Ten se projížděl na svém motocyklu po silnici, když si všiml, že jej v autobuse, který jel hned před ním, pozorovalo několik žen.

Dámské publikum si muže na motorce natáčelo, čehož chtěl řidič využít. Rozhodl se proto, že na ženy zapůsobí předvedenými triky na svém stroji. Na záznamu jde vidět, že si muž pozornosti žen velmi užívá a že se nevěnuje řízení tolik, jak by asi měl.

Dlouho to netrvalo a muž na své arogantní chování doplatil. Při jednom triku totiž nezvládl řízení a namířil si to k lampě ve středovém pruhu. Tu naštěstí minul jen o pár čísel, jinak by do ní s velkou pravděpodobností narazil hlavou. Takhle si muž odnesl jen pár odřenin.

Články - další články

Doporučujeme