Schwarzenegger stále ve formě! Na festivalu ustál kop do zad od neznámého muže

22. května 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube.com)

Bývalý guvernér amerického státu Kalifornie a herec Arnold Schwarzenegger byl napaden na sportovním festivalu, který se pravidelně koná v jihoafrickém Johannesburgu. Útočník se rozběhl k herci, jenž stál před novináři, a kopl jej do zad. Představitel Terminátora se však i po takové ráně dokázal udržet na nohou. Agresor skončil v rukou policie.

Incident se stal na každoročním sportovním festivalu Arnold Classic Africa, který se koná v jihoafrickém Johannesburgu. Na pravidelném sportovním setkání je k vidění posilování, kulturistika nebo bojové sporty. Jednasedmdesátiletý Schwarzenegger má po celém světě pět takových festivalů. Další jsou v Brazílii, Austrálii, Španělsku a v hlavním městě amerického státu Ohio Columbusu, který je považován za hlavní.

Jezdí (Schwarzenegger, pozn. red.) po všech pěti sportovních festival a vždy trvá na tom, že chce normálně pohybovat mezi lidmi a vidět tak co nejvíce sportů,” uvedl pro server Bored Panda šéf ochranky slavného herce.

V Johannesburgu to nebylo jinak. Schwarzenegger se fotil s účastníky a rozdával úsměvy na všechny strany. Zničehonic však k němu přiběhl neznámý muž a kopl jej do zad. Útočníka okamžitě zpacifikovala ochranka, která jej následně předala policii. Představitel Terminátora však ránu do zad dokázal ustát a nic na sobě nenechal znát. Na útočníka dokonce nepodal ani trestní oznámení.

Celebrity - další články

Doporučujeme