Trans žena tvrdí, že její manželství je po přeměně silnější. S manželkou je nyní v lesbickém vztahu

14. července 2020·Články·Karolína Stránská

Zdroj: Taylor VanMalsen/Facebook

Manžel, který prošel přeměnou na ženu, tvrdí, že to manželství pouze posílilo. Jeho manželka však potřebovala osmiměsíční terapii, aby si zvykla na nový, "lesbický" vztah.

Taylor Vanmalsen (29) z Michiganu žil od narození jako muž, ačkoliv si tajně od útlého věku přál být ženou. Provdal se za Sarah (27), která věděla o manželových úzkostech od samotného začátku jejich vztahu. Dvojice spolu navštěvovala terapeuta, Taylor se v roce 2018 rozhodl pro přeměnu na ženu. Trans žena utratila veškeré své úspory a také peníze z kreditní karty za operace, které zženštily její tělo.

Taylor, která má se Sarah dcerku Valerie, tvrdí, že její přeměna posílila jejich manželství, neboť konečně nepropadá depresím a může své ženě věnovat plnou pozornost.

“Chci ukázat ostatním trans lidem, že můžete i po přeměně být stále ve spokojeném manželství. Trans partneři možná vypadají navenek trochu jinak, ale uvnitř to jsou stále ti samí lidé,  jen jsou spokojenější,” uvedla Taylor pro DailyMail.

Jak však také přiznala, její manželka si prošla osmiměsíční terapií, aby si zvykla na nové domácí uspořádání. Byla to však sama Sarah, kdo Taylor přiměl k tranzici.

“Věděla jsem, že jediný způsob, jak  ukončit její deprese, je přeměna na ženu, ale nemohla jsem se s tím jen tak přes noc smířit. Terapeut mi pomohl překonat mé strachy a úzkosti,” přiznala Sarah.

Zdroj: Taylor VanMalsen/Facebook

Články - další články

Doporučujeme