Vašáryová zazářila na festivalu ve Varech! Přivezla nový film Čára. FOTO

4. července 2017·Celebrity·Luboš Procházka

Velkou společenskou událostí byla na filmovém festivalu světová premiéra nového slovensko-ukrajinského snímku Čára. Jednu z klíčových rolí v něm ztvárnila Emília Vašáryová, která se před premiérou prošla po červeném koberci.

Filmová legenda ztvárňuje ve filmu Petera Bebjaka ráznou matku mafiána, který se svými kumpány pašuje přes slovensko-ukrajinskou hranici cigarety, drogy a také uprchlíky.  Pro Vašáryovou jde o netypickou roli, jelikož většinou hraje mírumilovné ženy.

Herečka sklidila na červeném koberci bouřlivý potlesk. Mimo jiné za nádherné šaty, které měla na sobě. „Jsou z Bratislavy, z dílny La Fame. To jsou mé přítelkyně, které se už roky starají o moji garderobu,“ prozradila Frekvenci 1 herečka.

„Vím, že jsem tady poprvé byla v roce 1965, ale nebyla jsem na každém ročníku festivalu. Ale jeden z nejmilejších, který jsem zažila, byl v roce 1991. To jsem byla v porotě a tehdy jsme se všichni po té revoluci nadechli, bylo to krásné,“ prozradila dále herečka.

Tu po karlovarském festivalu čeká především odpočinek. „Až do 15. srpna nebudu pracovat. Nejedu ani nikam na dovolenou, prostě budu relaxovat,“  dodala Vašáryová.

Herečka byla jednoznačně největší hvězdou premiéry. Na film se přišla podívat i Jiřina Bohdalová, kterou Vašáryová velmi ráda viděla. Na červeném koberci zazářila také herečka Zuzana Fialová.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme