Pamela Anderson prošla neskutečnou změnou. Neuznává feministky a varuje muže!

31. května 2017·Celebrity·Redakce

shutterstock

Kdo by neznal Pamelu s červeným plovákem a tělem bohyně. Pamatujete si vnadnou blondýnku, která zachraňovala turistům životy na pláži? Herečka Pamela Anderson je v hledáčku novinářů už spoustu let a je o ní známo, že jí to nijak zvlášť nevadí. Jak ale vypadá dnes?

Oblíbená herečka mění svůj mediální obraz . Konec sexsymbolu, jsem dáma – jako by říkala její nová image. Přišla nyní s prohlášením, že je antifeministka. „Jako druh jsme se stali androgynní. Muži jsou slabší v autoritářském prostředí, nemusejí být už tak mužní. A ženy zase pracují… kdo se stará o děti? Možná mě za to budou kritizovat, ale já bych se považovala za antifeministku,“ řekla pro Stellar.

Pamela Anderson zdůrazňuje důležitost tradičního modelu. “Samozřejmě věřím, že je nezbytné jednat se všemi lidmi férově, ale muži a ženy jsou odlišní z nějakého důvodu, mají velmi důležité role, které musejí hrát,“ vysvětluje idol mnoha mužů a dodává ještě jedno upozornění pro muže. Muži by prý neměli pít z lahví, které jsou z plastu, protože ty právě obsahují látky působící jako estrogen. Pokud se dostanou do organismu, testosteron jde do pozadí. Následkem toho jsou muži obézní, rostou jim prsa a ztrácí libido.

Celebrity - další články

Doporučujeme