Bílé, nebo černé? Tenisky Louis Vuitton rozdělují internet

30. ledna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto Twitter

Vzpomínáte si ještě na TY ŠATY? Myslíme samozřejmě ty nechvalně známé, dvoubarevné, o kterých se lidé hádali, zda jsou modro-černé nebo bílo-zlaté. Pokud vás nevyčerpatelné diskuze o jejich barvě bavily, máme pro vás nový materiál, který můžete se svými blízkými prodiskutovat. Tyhle tenisky Louis Vuitton jsou totiž něco podobného.

Na Twitteru se nedávno objevila fotka bot, která všem dokonale zamotala hlavu. “Vidíte na obrázku bílé, nebo černé teisky?? Zavařil se mi mozek z toho, co lidi říkají, že vidí,” stálo u původního příspěvku, který doplnila fotka tenisek Louis Vuitton.

Foto Twitter

Zatímco podle některých byly boty jasně bílé, jiní neviděli nic jiného, než černé tenisky. Příspěvek okamžitě sdílely tisíce lidí a v komentářích se strhla doslova lavina.

O něco větší je skupina lidí, kteří boty vidí jako černé. “Jsou samozřejmě černé s bílými logy LV,” komentoval jeden zastánce tmavé barvy. Někteří jsou však naprosto přesvědčeni o opaku. “Bílé boty se vzorem svítícím ve tmě. Fotka je pořízená se zhasnutými světly,” zní další názor.

Další skupina je prostě jenom zmatená. “Nejdřív jsem viděla černé, ale teď vidím jenom bílé,” svěřila se další diskutérka.

Potíž je navíc v tom, že Louis Vuitton ve skutečnosti žádné takovéhle tenisky nevyrábí. Na internetu je ale možné koupit si svítící loga a na jakoukoli botu si je přilepit, tak jako na obrázku.

Foto: Twitter

[totalpoll id=”342234″]

Zábava - další články

Doporučujeme