Čeká nás Ace Ventura 3? Tweet produkční společnosti nažhavil fanoušky

10. prosince 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: ČSFD

Kdo by neznal proslulého zvířecího detektiva jménem Ace Ventura, který si v devadesátkách získal srdce leckterého filmového fanouška? Jim Carrey v hlavní roli tehdy vypátral každého pejska, delfína nebo netopýra, který se ztratil svým majitelům. Produkční společnost má ale pro diváky dobrou zprávu: zdá se, že brzy vznikne Ace Ventura 3!

Mezi fanoušky proslulého zvířecího detektiva se letos před Vánoci šíří vzrušené očekávání. Produkční společnost Morgan Creek, která za bláznivými komediemi ze série Ace Ventura stojí, totiž zveřejnila zvláštní tweet.

Produkční společnost stojící za slavnými filmy sdílela na svém Twitteru odkaz na článek spolu s emotikonou symbolizující významný pohled. V článku na serveru wegotthiscovered.com se přitom hovoří právě o tom, že spolehlivý, ale nejmenovaný zdroj natáčení třetího dílu stránce potvrdil.

Má se jednat o ten samý zdroj, který v minulosti odhalil návrat Billa Murraye ve třetím dílu Krotitelů duchů nebo pokračování legendárního hororu Vřískot. Oba projekty již přitom byly potvrzeny – snímek Krotitelé duchů: Odkaz zamíří do kin v roce 2020 a oficiálně oznámeno bylo i natáčení nového filmu s názvem Vřískot, ačkoli se zatím neví, zda půjde o přetočení původní klasiky, nebo zcela nový díl.

Zatím oficiálně nepotvrzené zprávy o tom, že by měl vzniknout třetí díl – a to dokonce opět s Jimem Carreym (57) v hlavní roli, se médii šířily již nějaký čas. Druhý díl přitom vstoupil do kin před dlouhými 24 lety, v roce 1995. Od té doby mohli diváci shlédnout ještě snímek Ace Ventura Junior z roku 2009 o detektivově synovi, který se rozhodne kráčet v otcových šlépějích. Ten ale bohužel divácky naprosto propadl.

Mnoho diváků již v minulosti vyjádřilo přání dočkat se i třetího filmu a zdá se, že nyní by jejich prosby konečně mohly být vyslyšeny.

 

Zábava - další články

Doporučujeme