Dívka (23) s Downovým syndromem se stala modelkou, o práci nemá nouzi

10. května 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / marianavilamodel

Španělská dívka Marian Avila už od dětství snila o kariéře modelky. Protože se však narodila s Downovým syndromem, existovala velká šance, že se jí to zřejmě nikdy nepodaří. Dívka se ale nevzdala a nyní má slušně rozjetou kariéru. Je totiž jiná, než všechny ostatní - a přitom stále krásná.

Všechno začalo shodou náhod. O tom, že by si Marian přála věnovat se modelingu, věděla jiná dívka, která se takto už živila. Ta o své budoucí kolegyni řekla návrhářce Talishe White. Když White uviděla mladou Marian, vůbec neváhala a obsadila ji do svých přehlídek na New York Fashion Weeku 2018.

Marian Avila zazářila jako profesionál a navíc ještě všechny okouzlila svým jedinečným charismatem. “Je z ní zaneprázdněná supermodelka, potkává se s nejrůznějšími lidmi,” sdělila White listu The New York Times. Podle návrhářky nyní dívka cestuje po Spojených státech i po Evropě.

“Jsem za ni velmi ráda. Setkali se s ní z Vogue. Setkali se s ní z Harper’s Bazzar. Potkává se s nejrůznějšími modelingovými agenturami,” popsala White. O Marian je nyní podle ní velký zájem a mladá žena i navzdory svému postižení o práci rozhodně nouzi nemá.

Zábava - další články

Doporučujeme