Starého a tlustého kocoura nikdo nechtěl! Pak přišel malý chlapeček

20. prosince 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: EXPLOITS VALLEY SPCA ADOPTABLES

Pracovníci útulků dobře vědí, že pro staré kočky je hledání domova ještě o fous náročnější. Když ale malý Easton dostal od své maminky povolení, že smí jedno zvířátko adoptovat, rozhodl se klučina tak, jak by to nikdo nečekal. Vybral si starého, obtloustlého kocourka, kterého nikdo nechtěl! A z obou pánů jsou teď nejlepší kamarádi.

Desetiletý kocourek jménem Tiny, což by se do češtiny dalo přeložit jako “Drobek”, se do útulku dostal společně se svou kočičí kamarádkou Trinity.  Není známo, proč se jich jejich někdejší majitel musel vzdát. Naštěstí na sebe kočky nebyly příliš vázané, takže bylo možné hledat jim domovy odděleně.

Chlapec si mohl vybrat jedno zvířátko

Tiny ale nebyl zrovna horkým zbožím mezi opuštěnými kočkami. Nejlepší roky už měl za sebou a navíc byl morbidně obézní. Když už si pracovníci začali říkat, že s nimi nejspíš nějaký čas pobude, přišel naštěstí malý Easton. Klučinovi totiž jeho maminka dovolila, aby si vybral jedno zvířátko, které adoptuje. Mohlo jít o kteroukoli kočičku nebo pejska.

Easton se společně s rodiči nejprve podívat na internetové stránky útulku. Když spatřil Tinyho, okamžitě věděl, že je to kocour pro něj. Rodina se tedy vypravila za zrzavým obrem a Easton se do chlupáče okamžitě zamiloval. Už na cestě z útulku vyndal kocourka z přepravky a ten mu poklidně odpočíval na klíně.

Nejlepší kamarádi

Z Eastona a Tinyho se během několika měsíců stali nerozluční kamarádi. Kocour je šťastný, že má milující domov a dává chlapci najevo svou nejupřímnější zvířecí přízeň. Easton si zase užívá, že ho má kocour tak rád. Nezbývá než doufat, že malý chlapeček a obrovský kocour mají před sebou ještě spoustu let přátelství.

Zdroj: EXPLOITS VALLEY SPCA ADOPTABLES

 

Zábava - další články

Doporučujeme