To se hned tak nevidí. Muži odnosila dítě jeho maminka

16. května 2020·Zábava·Karolína Stránská

Žena (29) si chtěla se svým manželem pořídit miminko. Bohužel však v pouhých 17 letech podstoupila částečné odstranění dělohy, což ji její sen o rodině zkomplikovalo.

Řešení bylo jasné. Museli najít náhradní matku. “Vaječníky mi vzít nemuseli, takže bylo možné, aby dítě bylo z biologického hlediska moje. Jen jsem ho nemohla odnosit,” uvedla žena

Poté, co se neúspěšně pokoušeli hledat vhodnou kandidátku, rozhodli se porozhlédnout se po svém nejbližším okolí. “Manžela jsem si vzala v roce 2012 a má tchyně vždycky vtipkovala o tom, že mi dítě odnosí. Poté, co jsme všechny ostatní možnosti vyčerpali, jsme tento vtip začali brát vážně.”

Po hromadě testů a skeptických doktorů bylo mamince a tchyni dovolen, aby dítě dvojici odnosila. “Poprvé to nevyšlo. Byli jsme zcela zdevastovaní, ale rozhodli jsme se, že to ještě jednou zkusíme. V květnu 2017 jsme se dozvěděli, že čekáme miminko!”

O několik měsíců později se jim narodil chlapeček, kterému dali jméno Kross Allen. “Žasnu nad tím, jaký zázrak to je! díky našim speciálním okolnostem nebylo těhotenství procházkou růžovým sadem, pro Patty, mou tchyni, to nebylo lehké, ale rozhodně to stálo za to!”

Zábava - další články

Doporučujeme