Gigantický králík se stal miláčkem internetu! Majitelka doufá, že jeho sláva ještě poroste

15. prosince 2020·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Gigantický králík Jester (Foto: Instagram jester_the_giant_bunny)

Lyn Hobson založila Instagram svému králíčkovi Jesterovi. Netušila, že králík se díky své gigantické velikosti stane na internetu tak populárním. Dokonce mu udělala vlastní ložnici, aby králík měl co největší pohodlí. Informoval o tom deník The Mirror.

Lyn Hobson svému králíku Jesterovi udělala účet na Instagramu, aby se s fanoušky mohla dělit o jeho životní chvíle. “Jester je nejlepší mazlíček, jaký si kdo může přát. Je velmi milující, klidný a vychovaný,” popsala Lyn pro server The Mirror. Jedná se o plemeno belgického obra, který se na světě řadí mezi největší.

Jestera si pořídila žena loni, když mu bylo jen pár týdnů. “Miluji ho tak moc, je pro mě opravdu jako dítě a je velmi společenský,” popisuje majitelka. Králík aktuálně váží přes devět kilogramů.

View this post on Instagram

A post shared by lyn hobson (@jester_the_giant_bunny)

Se známými mu založila Instagramový profil a společně doufají, že se králíkovi rozjede slibná modelingová kariéra.” Doufejme, že příští rok zvládne více pózování, zejména během Velikonoc,” dodala majitelka pro server.

View this post on Instagram

A post shared by lyn hobson (@jester_the_giant_bunny)

Svému miláčkovi udělala i vlastní pokojíček. Také společně často sedí na pohovce a sledují televizi. “Všechno co dělám, tak pozoruje,” uvedla Hobson.

Zábava - další články

Doporučujeme