Internet vs. skutečnost: Jak vypadají hvězdy sociálních sítí doopravdy?

15. ledna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Většina lidí se na sociálních sítích prezentuje jako lepší verze sebe sama. Lidé se na svých profilech tváří chytře, šťastně, nahrávají jen lichotivé snímky a když je pak potkáte ve skutečnosti, můžete být pořádně překvapeni. Mrkněte se na několik fotek, které ukazují, jak velký ten šok může být. 

Spousta lidí má na sociálních sítích své oblíbené profily, jejichž majitele skrytě obdivuje. Jejich idol vypadá vždy krásně, podle fotek bude zřejmě dost bohatý, šťastný, je vždy obklopen veselými přáteli a celkově se mu v životě vede tak dobře, jak je to jen možné.

Tak nějak všichni víme, že to tak ve skutečnosti úplně není, často ale této iluzi sami chceme podlehnout. Při pohledu na nádhernou ženu si zkrátka chceme myslet, že je opravdu tak krásná.

Bohužel, situace bývá značně odlišná. O tom, jak vyprodukovat ideální fotku nebo příspěvek na sociální sítě, je dnes celá věda. Tématem se zabývají týmy profesionálů a za populárními profily se leckdy skrývá náročná dřina.

Abyste vypadali jako internetové hvězdy, nechce to mnohdy hodiny v posilovně ani novou dietu, ale správné osvětlení, denní dobu, pózu, make-up, kompozici, filtr a mnohdy ještě úpravy ve photoshopu.

Mrkněte se do galerie, jak někteří lidé vypadají na internetu versus ve skutečnosti.

Zábava - další články

Doporučujeme