Kocourek Ikiru vypadá jako žádný jiný. Roztomilý chlupáč je hvězdou internetu

25. března 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Bored Panda

V poslední době tráví řada z nás na internetu více času, než kdy před tím. Pokud hledáte nové zajímavé profily, které můžete sledovat na sociálních sítích, určitě nevynechte anglického kocourka jménem Ikiru. Roztomilý chlupáč je totiž mistrem těch nejvtipnějších výrazů. 

Když partneři Rich a Emma z Yorkshiru v Anglii viděli fotku kocourka na stránkách chovné stanice, okamžitě se do něj zamilovali. Vydali se proto na průzkum i osobně a s kotětem se seznámili. Po první návštěvě už jim bylo jasné, že Ikiru musí být prostě jejich a o několik týdnů později už si ho přivezli do svého domova.

“Ikiru se těší skvělému zdraví a náš veterinář se svěřil, že má kocourek jedny z nejzdravějších zubů, jaké kdy viděl,” popsala Emma serveru Bored Panda. “Exotické krátkosrsté kočky mají obličeje trošku baculaté, Iriku je ale velmi aktivní a je ve skvělé kondici. Věřte tomu nebo ne, ale nemá vždycky vyplazený jazyk, ale zdá se, že to dělá rád,” svěřila se chovatelka.

Dvojice svému mazlíčkovi zřídila účet na Instagramu, kde ho všichni fanoušci mohou pravidelně sledovat. A kocourek je na sociálních sítích opravdu úspěšný – už ho totiž sleduje více než 53 tisíc lidí.

View this post on Instagram

Spooky boi ?

A post shared by Ikiru (@neko.ikiru.san) on

Zábava - další články

Doporučujeme