Měsíční horoskop na únor. Býci se dočkají lásky, Lvi budou bojovat v práci

30. ledna 2022·Zábava·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Leden už je pomalu za námi a společně můžeme vplout do dalšího měsíce. Únor má sice jen dvacet osm dní, ale i za tuto krátkou dobu se toho dá spoustu zažít. Dočkáte se lásky, úspěchu v práci nebo se vám zlepší zdraví? Odpověď přinesl deník Blesk.

Beran

V první polovině února se musíte srovnat a začít konečně fungovat tak, jak máte. To vám hlavně v práci dělá problémy a dokonce to může dojít až tak daleko, že vám šéfové sníží hodnocení nebo dají důležitý projekt na starosti někomu jinému. V druhé polovině února se Merkur umoudří a porostou vaše duševní i fyzické výkony. Pozor na milostný život, novou lásku hledejte až v březnu, teď to na ideální nápadníky nevypadá.

Býk

Měsíc lásky vám nemůže přinést nic jiného než lásku. Venuše je v krásném trigonu a způsobí, že jste pro opačné pohlaví neodolatelní. Hlavně v závěru února sklízíte lichotky i dárky. Ani v práci nechybí motivace. Nic pro vás není překážka, všechno zvládáte. Ve druhé polovině se objeví nečekané nedostatky, se kterými se musíte popasovat.

Blíženci

Přes překážky ke hvězdám. To je vaše únorové motto. Ve vztahu, který je hodně čerstvý, se vám nedaří sladit představy o společné budoucnosti. Singles v tomto období zase střídají jednoho partnera za druhým. V práci jste motivováni a vypadá to, že dokážete nemožné. Jen se o tom musí přesvědčit i váš šéf, který se moc netváří, že by vám dal na starost velký projekt.

Rak

Pokud jste v dlouhodobém vztahu, měli byste se obrnit trpělivostí. Nehezká opozice Marsu přináší neshody, připadáte si navíc nepochopeni a zranitelní. Hádkám se snažte vyhýbat, nic kloudného stejně nevyřešíte. Ani v zaměstnání to nemáte lehké, kvůli nepromyšleným krokům se dostáváte do nepříjemností a schází vám argumenty pro nadřízené.

Lev

Obvykle nemáte problém se sebedůvěrou, ale v únoru jí moc na rozdávání nemáte. V práci to drhne a cesta k vysněnému cíli se nečekaně komplikuje, na což nejste zvyklí. Neztrácejte motivaci a pokuste se vypořádat s nepříjemnosti důstojně. Ve hře je dokonce pracovní nabídka. V lásce nepodceňujte komunikaci. Jste vztahovační a místo mluvení raději úplně ztichnete.

Panna

Únor se pro vás nese ve znamení budování mezilidských vztahů. Ty vám přinesou krásné chvíle, nezadaným i novou lásku. Hlavně okolo 26.února se díky Venuši můžete těšit na pozornost svého idola. Návnadou je váš smysl pro humor a inteligence. V práci se vám bude dařit díky jednomu projektu, navíc využijete svou chytrost. Těšit se můžete na větší příjem.

Váhy

Váš milostný život není tak pestrý, jak byste si představovali. Románky se rozplynou jako mlha, dlouholeté vztahy budou o to více náročné a nové známosti mají až moc chyb. Na konci února už ztrácíte trpělivost a nejlepší to není ani v práci. Pro ostré slovo nejdete daleko, což se nevyplatí hlavně na schůzkách s klienty ani s vedením. Vzpamatujete se okolo 26.února, zlepšíte si reputaci.

Štír

Druhý měsíc v roce vám přinese naplnění do partnerského života. Ani nezadaní nebudou stát stranou, protože Venušin sextil k vám vábí nejednu osobu. Okolo 26. února prožijete ohromnou vášeň a romantiku. I v práci podáváte skvělé výkony, hlavně na začátku měsíce. Ke konci to trochu drhne, tápete a děláte zbytečné chyby. Pomocnou ruku vám ale podají zkušenější kolegové.

Střelec

Toužíte po svobodě. Nechcete žít svázáni konvencemi a hlavně ve vztazích toužíte po volnosti. Jestliže jste single, zažíváte skvělé období, kdy potkáváte spoustu zajímavých lidí. Líbí se vám hlavně cizinci, od kterých očekáváte něco víc než od našich nápadníků v Čechách. V práci si dejte pozor na nevhodné chování k nadřízenému, nebude s vámi mít trpělivost.

Kozoroh

Aktuální postavení Venuše slibuje skvělý měsíc, kdy se vám v sekci láska splní nejeden sen. Platonicky zamilovaní najdou odvahu, aby oslovili svou tajnou lásku. V práci také nezaostáváte, perspektivní Jupiter se o vás postará a dodá vám skvělé nabídky. Mars se zase postará o to, abyste měli dostatečný příjem a mohli si užívat život se vším všudy.

Vodnář

Únor pro vás není vůbec jednoduchý. Hlavně ve vztazích zažíváte stagnaci, kterou špatně snášíte a máte pocit, že jste na všechno sami. Na druhé straně se ale straníte ostatních, jako byste o nikoho nestáli. Hlavu vzhůru, opačnému pohlaví nejste lhostejní. V práci je potřeba být aktivní, ale zároveň nic neuspěchat. Někdy je potřeba nechat věcem volný průběh.

Ryby

Merkur v příjemném sextilu s Jupiterem vytváří v první únorové dekádě skvělé podmínky pro budování kariéry. Konečně dostanete příležitost ukázat, co ve vás je. Navíc si přilepšíte finančně, ale otevřou se před vámi nové možnosti. Daří se vám i v lásce. Singles osloví svého idola a dlouhodobě zadaní posunou svůj vztah dál. Třeba ke svatbě.

Zábava - další články

Doporučujeme