Právnička postrádala smysl života. Rozhodla se, že začne zachraňovat psy

18. ledna 2020·Zábava·Redakce

Zdroj: Facebook/Animal Lighthouse Rescue

Tania Isenstein vedla hektický a náročný styl života. Po letech právnické rutiny začala postrádat motivaci, zkrátka jí něco chybělo. Právě proto začala hledat něco, co by ji skutečně naplňovalo a bavilo.

Tania si založila zařízení na pečování o pejsky. Podnik vedla jako denní pečovatelskou službu. Kdo chtěl, mohl k ní pejska na odpoledne dát. Po čase si ale uvědomila, že budova, kterou pořídila, má více místa, než se jí dostává psů.

Rozhodla se, že podnik rozšíří o útulek. „Po nějaké době hledání jsem si uvědomila, že jediná věc na světě, která mi opravdu dělá radost, jsou psi,“ řekla Tania.

Tania se také spojila se skupinou Animal Lighthouse Rescue, která se stará o zatoulané psy v Puerto Ricu. Jejich zařízení totiž zničil hurikán Maria a Tania jim pomohla se znovu postavit na nohy.

Díky její snaze Animal Lighthouse Rescue zachránilo přes 1000 psů, z čehož 250 z nich bylo ubytováno přímo v útulku, který vytvořila. Tania Isenstein opustila svět práv, aby zachraňovala psy. Minimálně tisíc psů je za toto rozhodnutí vděčné.

Zdroj: Facebook/Animal Lighthouse Rescue

Zábava - další články

Doporučujeme