Stylová babička (92) je hitem Instagramu. Je úspěšnější než mladé modelky

30. ledna 2020·Zábava·Karolína Stránská

Její popisek na instagramovém profilu mluví za vše. "Kradu vám vaše chlapy už od roku 1928". Kromě toho má ale tahle babča vlastní kosmetickou řadu v Sephoře, 3 miliony sledujících na Instagramu a Rihanna a Miley Cyrus jsou jejími fanynkami.

Seznamte se s Helen Ruth van Winkle, 92letá jižanská babička, která se stala ikonou sociálních sítí už v roce 2014. Než se dočkala internetové slávy, vedla docela normální život v Kentucky. Měla farmu, starala se o vnoučata, pracovala na zahrádce a každou neděli chodila do kostela. Jednoho dne ji její vnučka vyfotila v kraťasech a batikovaném triku. S pomocí vnučky tento snímek Helen umístila na Instagram s popiskem “Jsem hustá holka. Vždycky jsem byla rebel.”. Její první fotka se stala rychle virální a počet sledujících začal rapidně stoupat.

Baddie Winkle, jak si babička na Instagramu říká, smetla sociální sítě svým energickým, barevným a extravagantním životním stylem. Ačkoliv její módní vkus nemusí být pro každého, všichni se asi shodnou na jedné věci: sebevědomí a láska k životu této 92leté dámy je inspirativní.

Zábava - další články

Doporučujeme