Tajný život mazlíčků: Chtěli jste vědět, co dělají, když nejste doma? No mají party u bazénu

6. září 2021·Zábava·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Představte si, že máte celou zahradu s velkým bazénem pro sebe, když nejsou rodiče doma. Co uděláte? Uspořádáte party u bazénu! A přesně to dělá pes Hamilton, když jsou jeho páníčci pryč. Jen si tedy vodní radovánky užívá sám. Očividně mu to však vůbec nevadí.

Rodina tohoto šťastného pejska, který má očividně rád vodu, byla zvědavá, tak jako každý majitel domácího mazlíčka, co jejich pejsek Hamilton dělá, když je sám doma. Nainstalovali proto na zahradu kameru a to, co viděli je dokáže rozesmát pokaždé, když se na to podívají.

Privátní party u bazénu

Jejich psí miláček se totiž nijak netrápí tím, že by zůstal sám doma. Naopak toho naplno využívá. Sotva za jeho páníčky zaklapnou dveře, běží k bazénu, který má celý v tu chvíli jen sám pro sebe a radostně do něj skáče. Už by jen stačilo, aby si namíchal drink a pozval nějaké kočky od sousedů.

Jeho panička Mary říká, že se na to video může dívat znovu a znovu a pokaždé ji to srdečně rozesměje. “Hamilton vždycky miloval vodu. Chtěli jsme tedy vědět, co dělá, když má celý bazén jen pro sebe,” říká Mary. Pohled na to, jak Hamilton opakovaně skáče do vody a hned z ní zase leze ven, aby si mohl znovu skočit, vám stoprocentně zlepší den.

Zábava - další články

Doporučujeme