Týdenní horoskop: Panny se přestanou podceňovat, Vodnáři potkají dávného přítele z minulosti

2. dubna 2024·Zábava·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Máme nový týden a s ním i novou předpověď pro vaše znamení. Co radí hvězdy jednotlivým znamením v oblastech jako je práce, zdraví nebo vztahy?

BERAN

Soustřeďte se na práci a buďte zodpovědní nejen k sobě, ale i k ostatním. Občas máte tendence nedodělat práci do konce, což je trochu nezodpovědné a na vašich výsledcích to může být vidět. Jestliže vás čeká důležité rozhodnutí, dejte tomu čas a požádejte někoho o radu. Druhá polovina týdne se bude odehrávat v pořádném kvapíku.

BÝK

V novém týdnu máte dostatek energie a elánu. Máte před sebou skvělé dny, co se práce týče a hmotných záležitostí. Skvělé nápady budete hned realizovat a dařit se bude i v osobním životě. Nové začátky vás zcela uchvátí a nadchnou. Máte se na, co těšit.

BLÍŽENCI

Čekají vás láskyplné dny doma i v práci. Je to jakoby jste se nechávali unášet na pozitivní vlně a nutně nelpěli na výsledku. Díky svému postoji se můžete těšit na dny plné radosti, štěstí a také finanční jistoty.

RAK

Proudí okolo vás dynamická a svěží energie, která je plná radosti a nadšení. Hravě zvládnete náročné pracovní povinnosti a ještě budete mít dostatek energie na osobní život, tedy na přátele a rodinu. Uvolněte se, udělejte si radost a těšte se na hezkou zprávu, která vám rozzáří den.

LEV

Trpělivost růže přináší, praví známé pořekadlo. A má pravdu. Nesnažte se nic uspěchat ani urychlit a dejte si čas. Věci, které se okolo vás dějí, potřebují klid a čas. Jakýkoliv spěch pro vás znamená neúspěch. Užívejte si hezké jarní dny a dejte si od nějakých věcí odstup. Rozhodně vás výsledek překvapí.

PANNA

První polovina týdne bude hektická a náročná na rozjezd, ale to je jen kvůli vašemu nedostatku sebedůvěry. Zapracujte na vnitřním klidu a zbytečně se nepodceňujte. Buďte odvážní a předveďte svůj talent v plné kráse. Jste schopní zvládnout jakoukoliv výzvu či úkol. Jakmile pochopíte, kde je vaše síla, život se vám rozzáří jako jasná hvězda na nebi.

VÁHY

Pocítíte radost z dobře odvedené práce a od toho se odvíjí každý den. Radost se vás bude držet jako klíště a vaši pohodu nic nenaruší. V práci všechno pojede na vlně spokojenosti a podobně to bude i v osobním životě. Čeká vás mnoho radosti, pohody a smíchu.

ŠTÍR

Svůj život máte pevně v rukou, a proto nic neodkládejte na později a dělejte všechno hned, ať vám nezapadne nějaký důležitý úkol. Pokud vás trápí neshody s nějakou pro vás blízkou ženou, jako je třeba maminka nebo babička, nabídněte jí smír. Radost z tohoto kroku potěší všechny zúčastněné.

STŘELEC

Máte před sebou skvělé dny, kdy vynikáte pracovitostí a tvořivostí. Stíháte toho přes den opravdu hodně, což u ostatních může vyvolat rozpačité a žárlící pocity, protože zkrátka nejsou tak rychlí jako vy. Na koci týdne proto zvolněte, naplánujte si víkend a odpočinek, protože si to zasloužíte.

KOZOROH

Konečně jsou tady nové začátky, na které čekáte jako na smilování. Dařit se vám bude v pracovním i soukromém životě. Pokud hledáte novou práci, dostanete nabídku snů, kterou vezmete, protože je to opravdu něco skvělého. Užívejte si krásné dny a sdílejte je s ostatními.

VODNÁŘ

Usmívejte se na život a vykročte vstříc krásným dnům. Nečekaně se potkáte s dávnými člověkem z minulosti, který vám pomůže nejen v práci, ale i doma. Nabídka, kterou od něj dostanete, se prostě neodmítá a v klidu si všechno promyslete a nemusíte mít strach. Všechno zvládnete s přehledem a klidem sobě vlastním.

RYBY

Pocítíte velké štěstí, protože budete mít pocit, že všechno se vrací do správných kolejí. Plnit se vám budou sny, které jste si v minulosti moc přáli. Konečně nacházíte řešení v situacích, které vás trápily a se kterými jste si nevěděli rady. Radujte se, že všechno špatné odchází a přichází jen klid, štěstí a harmonie.

 

Zábava - další články

Doporučujeme