Týdenní horoskop: Pozitivní Raky čeká úspěch, Blíženci se dostanou k velké sumě peněz

12. března 2024·Zábava·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Máme nový týden a s ním i novou předpověď pro vaše znamení. Co radí hvězdy jednotlivým znamením v oborech jako je práce, zdraví nebo vztahy?

BERAN

Dychtíte po dobrodružství a nevšedních zážitcích. Jestliže vám dělalo problém zdraví, můžete starosti hodit za hlavu. Čerpat energii budete z přírodních zdrojů a můžete se těšit na posun k lepšímu. Budete se cítit plní energie a síly, navíc vám bude připadat jak kdybyste omládli o několik let. A když do toho ještě přidáte nějaký sport, bude to úplně ideální.

BÝK

Máte silné charitativní sklony a vaší touhou se bude všechno zlepšovat, ale nic se nemá přehánět. Lidé, kteří vám nepřejí, jsou velmi blízko a budou si chtít urvat něco pro sebe. Vy budete muset posoudit, kdo si pomoc zaslouží a kdo ne, protože nikdo nechce podporovat podvodníky. Svou energii investujte do rodiny; zeptejte se příbuzných, jak se mají, pomozte jim, jestliže budou potřebovat, s partnerem vyrazte na večeři a udělejte si hezký večer.

BLÍŽENCI

Na obzoru se rýsuje zajímavá pracovní nabídka, která udělá radost vaší ambiciózní povaze. Můžete se potkat se zajímavým člověkem, který vám otevře dveře do nového pracovního světa. Jestliže jste právě na cestách, mějte oči otevřené, protože nabídka může přijít i ze zahraničí. Štěstí by vám mohlo být nakloněno i ve finanční oblasti. Je totiž možné, že něco zdědíte. Nebude to sice velká suma, ale může vám pomoct a dát potřebný kapitál na podnikání.

RAK

Jestliže jste usměvaví a máte dobrou náladu, úspěch vás nemine. Čekají vás nějaké lékařské zákroky, ale nemusíte mít obavu, jsou pro vaše dobro. Máte totiž šanci, že se zbavíte nějakého trápení, které vás už dlouho sužuje. Navíc budete mít šanci splnit si dávný sen, tak toho rozhodně využijte. Budete z toho tak v šoku, že si budete myslet, že je to jen sen. Ale omyl, zázraky se dějí.

LEV

Jste rozladění, nemáte na nic náladu a chuť a nejraději byste celý týden jen prospali. Merkur se ale dostává do dobrého postavení a vám tak udělají radost běžné věci – čtení knih, návštěva muzea, divadla či kina či poznávání nových míst. Jestliže se necháte strhnout vztekem a emocemi, odrazí se to na vašem zdraví, což určitě nechcete. Na místě rozhodně není křik a urážení, ale pravý opak. Rozvaha, trpělivost a trocha vtipu, který odrazí každý kousek zla.

PANNA

Vaše vztahy teď rozhodně nejsou ideální. Slunce je v nepříznivém postavení, Venuše vstoupí do znamení Ryb, což vám přinese dost potíží. Dejte si pozor, abyste nebyli zlí na lidi, kteří za to nemohou. Nebuďte nepříjemní, nekritizujte, nenadávejte. Láska a partnerství prochází zkouškou, která chce hodně trpělivosti a klidu. Problémy už nemůžete přehlížet a ignorovat, musíte je začít řešit.

VÁHY

Tentokrát budou mít starostí muži v tomto znamení, než jejich něžné kolegyně. Muži Váhy budou mít těžkou hlavu a neklidný spánek a budou se muset s některými těžkostmi nějak popasovat. Hrozí totiž nepříjemné debaty v práci, ale nenechte se vyprovokovat ke zbrklému jednání a rychlým soudům. A svěřte se své partnerce, která vás minimálně vyslechne.

ŠTÍR

V šachu vás drží spojení Marsu a Venuše, které vás bude nutit k výbuchům vášně. Nenechte si to líbit, držte se reality, stůjte nohama pevně na zemi a nežeňte se do extrémů. Pokud se budete držet věty, všeho moc škodí, tak se nemusíte ničeho bát. Zaměřte se na své blízké, které vám poskytnou tu správnou podporu, kterou potřebujete. A nezapomeňte ani na svého domácího mazlíčka.

STŘELEC

V práci hrozí, že něco přehlédnete a měli byste z toho akorát velký problém. Proto neusínejte na vavřínech, buďte neustále ve střehu a zkuste být psychicky v pohodě. Jednoduché to nebudete mít ale ani v partnerských vztazích, kde hrozí několikatýdenní krize. Už se vám nechce se usmívat, když není čemu.

KOZOROH

Ideální doba k velkým pracovním projektům, které vás posunou i finančně. Buďte sebevědomí a nebojte se konkurence, ta se totiž teď musí bát vás. Nezapomínejte ani na procházky, které prospějí nejen vašemu tělu, ale hlavně i vaší duši. Navíc přijdete i na jiné myšlenky.

VODNÁŘ

Využijte toho, že tento týden máte ve svém znamení stále bojovný Mars, který vám pomůže k vaším cílům. Půjčí vám odvahu a nebojácnost a kdy jindy, když ne teď. Nenechte si proklouznout příležitost mezi prsty, konstelace mluví o tom, že se jedná o životní šanci. Díky Venuši, která je také ve vašem znamení, se vám bude dařit i v lásce. Jestliže jste si doteď nebyli jistí svými city, tak teď se konečně rozhodnete a vyberete si toho pana dokonalého.

RYBY

Cítíte velký příliv energie, mocné Slunce právě prochází vaším znamením. Navíc vás chrání Jupiter, který slibuje dary osudu, tak se pořádně rozhlížejte ať nic nepřehlédnete. Nebuďte skromní a berte všechno, co vám život nabízí. Využijte nabídky k relaxaci a odpočinku. Novoluní je tento týden vaše, zkuste začít sportovat a otužovat se. A zkuste se zbavit svých zlozvyků.

Zábava - další články

Doporučujeme