Vtipná proměna! Dívka se převlékla za Popelku se skleněnou paží

25. září 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook / Mandy Pursley

Spousta malých holčiček stráví své dětství obdivováním pohádkových princezen a touhou stát se jednou z nich. Některé dívky se však se slavnými postavami ztotožnit nemohou. To byl případ i mladé ženy jménem Mandy Pursley, která musela již v dětství prodělat amputaci jedné ruky. Dívka se však rozhodla vtipným způsobem dokázat, že jako princezna se může cítit každý.

Dospívání ženy jménem Mandy Pursley nebylo jednoduché. Zřejmě každý člověk má na svém těle něco, co nemá rád a co mu snižuje jeho sebevědomí. Jen málokdo má však tak velký hendikep, jako právě Mandy. Dívka totiž přišla o jednu ze svých paží od lokte dolů.

Když Mandy vyrůstala, nevídala v médiích moc lidí, kteří by byli jako ona. Kvůli tomu se nezřídka cítila odlišná, divná a měla problémy přijmout se taková, jaká je. Naštěstí se jí to však nakonec podařilo.

Dnes je z Mandy okouzlující mladá žena, která našla lásku a životní štěstí i navzdory svému obtížnému startu. Když se její malá dcera zamilovala do Popelky, napadlo Mandy něco skutečně originálního. Aby poskytla všem dětem pozitivní příklad, nafotila sérii snímků, které zachycují slavnou postavu trochu jinak. Namísto skleněného střevíčku má totiž Mandyina Popelka skleněnou paži. Netradiční protézu ženě vyrobil umělec Gilbert Lozano.

Prací na krásných šatech strávila žena 60 hodin, dalších 30 pak na kostýmu pro Popelčina prince. Práce se ovšem vyplatila. Nápad se okamžitě stal virálem a nadchl řadu lidí. Fotky se po sociálních sítích rozšířily jako lavina a pronikly i do médií po celém světě.

Zábava - další články

Doporučujeme