Žena si myslela, že ji vykradli. Místo zloděje našla roztomilou samici kuskuse

24. ledna 2020·Články·Barbora Pisingerová

Foto: Twitter

Když se žena jménem Bree Blakeman vrátila po víkendu do práce, nejprve si myslela, že se její kancelář stala terčem bezohledných zlodějů. Všechno bylo rozházené a po celém pracovišti panovala spoušť. Pak ale viníka objevila, jak se krčí za jejím počítačem - nebyl to žádný vandal, ale malá, roztomilá kuskuska.

Zvířata někdy dokážou provést pěkné vylomeniny, a to mnohdy aniž by vlastně chtěla. Tato samice kuskuse pozemního pěkně vyděsila Australanku Bree Blakeman, která pracuje na výzkumu pro Národní univerzitu v Canbeře.

Když se žena vrátila v pondělí do práce, nejprve si myslela, že si její pracoviště vyhlédli ziskuchtiví zloději. Věci se válely úplně všude, všechno bylo rozházené a shozené byly dokonce i obrazy ze zdí.

“Přišla jsem do kanceláře a myslela jsem si, že se tam někdo musel vloupat, protože vypadala naprosto hrozně… A pak jsem uviděla tu malou berušku, jak se mi schovávala za počítačem,” napsala Blakeman na Twitter a připojila roztomilé fotografie z místa činu.

Kuskuska se podle všeho do budovy dostala přes střechu. Ačkoli se jí skutečně podařilo napáchat nějaké materiální škody, Blakeman jí to nezazlívala. Nechala ji v klidu sedět ve své kanceláři, dokud se nerozhodla sama odejít.

Články - další články

Doporučujeme