Božská Marilyn. Její módní styl nestárne ani 60 let po její smrti

24. srpna 2022·Životní styl·Redakce

Marilyn Monroe. (Zdroj: Profimedia)

Od její smrti sice uplynulo už 60 let, ale odkaz nádherné Marilyn Monroe tu žije dál. Muži i ženy obdivují její nekonečný sex-appeal, talent, šarm i vkus. Herečka měla jedinečný vkus i styl, který zůstává i dnes velkou inspirací milionů lidem. Jak? Odpovídá Blesk pro ženy.

Koketní růžová

Ikonické midi šaty oblékla Marilyn Monroe ve filmu Niagara. Zde hrála záletnou Rose, která podváděla svého impotentního muže. Role ji katapultovala mezi hollywoodské hvězdy a otevřely se jí dveře mezi hvězdy. Ve výrazných růžových šatech ji nikdo nemohl přehlédnout. Zvláště díky průstřihu pod poprsím. Sytě růžová patří mezi trendy barvy letošního léta. K takto výrazné barvě obujte páskové sandálky na podpatku a zlaté doplňky, čímž celý model posunete o level výš.

Pruhovaná pohoda

Pruhovaný vzor měla sexbomba velmi ráda. Nejčastěji ho nosila na košilích, plavkách, ale i tričkách. K tomu si brala široké džíny, které se nyní opět těší abnormální oblibě a nadčasové mokasíny. I ty jsou nyní neskutečně oblíbené. Boty je ideální volit v minimalistickém vzhledu, zúročí se vám k mnohem více modelům. Dokonalou tečkou k celému outiftu je rudá rtěnka, která by měla ale dominovat v jednoduchém make-upu a sepnutými vlasy.

Malé černé vedou stále

S ikonickou kráskou jsou spojeny i legendární malé černé šaty v midi stylu na špagetových či mírně širokých ramínkách. S těmito šaty prostě nikdy nešlápnete vedle a je jedno, kolik vám je let. Navíc podpoříte svůj sex-appeal, když si k tomu vezmete vysoké černé sandálky na podpatku. Volte decentní šperky a kočičí pohled, který vykouzlíte pomocí tekutých linek.

Životní styl - další články

Doporučujeme