Žena zhubla 60 kg. Ke změně ji dohnala urážka od podvádějícího manžela

26. května 2020·Životní styl·Redakce

Naše drahá polovička by nám měla být oporou. Občas to tak ale ve skutečnosti úplně nefunguje. Naštěstí pro tuhle maminu, záleží jen na nás, jak se k tomu postavíme. Když ji její manžel označil za "tlustou k*ávu", tak ji to nastartovalo, že zhubla skoro 60 kilogramů!

Je pravda, že Betsy Ayala (34) po porodu svého prvního miminka žádné tintítko nebyla. Trpěla pořádnou nadváhou a ze svého těla měla komplexy. Mladé ženě nijak nepřidalo ani to, když dva dny po Vánocích omylem narazila na textové zprávy, které si její manžel vyměňoval s jednou kolegyní.

Ve zprávách nebyl manžel k matce svého dítěte nijak lichotivý. Dost ostře jí nadával a nevybíravě kritizoval její váhu. Betsy byla po přečtení SMSek zničená. S partnerem spolu byli od doby, kdy jí bylo pouhých 17 let a prý jejich vztahu a manželství obětovala celý svůj dosavadní život.

Začátky nebyly jednoduché. Američanka postrádala motivaci – diety držela už mnohokrát, nic nefungovalo. Na krku měla půlroční děťátko a celý její svět se zhroutil. Nakonec ale dokázala vytrvat a nevzdala se. Vztek a frustraci se rozhodla přetavit ve cvičení a najednou na sobě pozorovala dramatické změny!

Její manželství nevydrželo, pro Betsy to však nakonec bylo jen dobře. Po několika letech od počátku své cesty se jí podařilo konečně najít sebevědomí, mít se ráda a nestydět se za svůj vzhled. Dokonce je přesvědčená, že bez nevěry a bolestivého despektu její životní lásky by se nikdy nezměnila a dnes by se necítila tak dobře!

 

Životní styl - další články

Doporučujeme