Horoskop lásky na listopad. Co vás čeká v oblasti milování a vztahů?

1. listopadu 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Vášnivý Štír bude vládnout skoro celému měsíci listopadu. Ovšem na jeho konci ho vystřídá Střelec, který lpí na rodině a zároveň se umí pohádat, jak se patří. Co z toho bude? Podívejte se, na co se můžete v oblasti partnerských a milostných vztahů v listopadu těšit. Informoval o tom server eXtra.cz.

Beran

Vás čeká šance na změnu. Během listopadu totiž budete mít možnost seznámit se s někým, s kým budete opravdu šťastní. Zadaní zase získají sílu opustit vztah, ve kterém se už delší dobu necítí dobře. Nebojte se udělat s nefungujícím vztahem krátký proces.

Býk

Mějte oči otevřené a nebojte se přijímat pozvání na akce a místa, na kterých jste ještě nikdy nebyli. Tam na vás totiž čeká láska. Zadaní Býci se zase mohou těšit na romantické výlety, které na podzim bodnou.

Blíženci

Nesoustřeďte se jen na pracovní povinnosti, kterých bude v listopadu víc než dost. Musíte se začít hýčkat také láskou, kterou tak moc potřebujete. Zamyslete se nad tím. Spalující vášeň a milostné pobláznění je to, na co se můžete tento měsíc těšit.

Rak

To, co vás už dlouho souží, hoďte konečně za hlavu. Dost bylo hádkám. Je načase si život opět začít užívat. Uvidíte, jak to prospěje vašemu vztahu, který se nyní utápí ve vašich přesvědčeních, kterých nejste ochotní se vzdát.

Lev

Jak na sebe, tak i na svého partnera máte už dlouho vysoké nároky, co se týče seberozvoje. V listopadu se to však na chvíli ustálí a vy zatoužíte po obyčejných a bezstarostných věcech. Nemusíte mít na sebe pořád tak vysoké nároky. Zastavte na chvíli a užijte si domácí pohodu.

Panna

Už se vykašlete na minulost a na to, co má už váš vztah nenávratně za sebou. Největší štěstí a splněné sny přijdou hned potom, co se začnete soustředit na vaši budoucnost a na to, co vás teprve čeká. Nesnažte se nic pochopit, stejně to nepochopíte.

Váhy

Pro vás bude listopad ve znamení změny. Budete mít chuť i příležitost navštěvovat společenské akce, na kterých poznáte spoustu nových a zajímavých lidí. Takže se změny nebojte. Neodmítejte pozvání na rande. Narazíte na člověka, který vám dodá opět dostatek energie.

Štír

Chcete být zase naplno šťastni? Tak buďte. Nic vám vtom nebrání. Stačí si jen ve vztahu vyhranit trochu víc času na intimnosti, které byly v poslední době trochu v pozadí za pracovními záležitostmi. Pokud by to trvalo, vztah to může poškodit.

Střelec

Dejte si pozor. Balancujete na ostří nože a myslíte si, že o svého partnera nemůžete přijít. Opak je ale pravdou. Budete-li ještě chvíli riskovat, váš vztah se nenávratně rozplyne a o svého partnera, u kterého nyní tak dlouho testujete loajalitu, můžete přijít lusknutím prstu.

Kozoroh

Tento měsíc budete mít chuť věnovat se hlavně rodině a užívat si podzimní pohodu. Budete přemýšlet o tom, že založíte či rozšíříte svou rodinu a práci konečně po delší době odsunete na vedlejší kolej. Uvažujete-li nad tím, že vyhledáte pomoc odborníka, aby vás nasměroval správnou životní cestou, v listopadu je na to ideální čas.

Vodnář

Listopad je váš měsíc. Bude se vám skutečně dařit. Stane se to, co si již dlouho přejete. Nezadaní se možná dočkají žádosti o ruku, nebo alespoň vše urovnají se svými partnery. A to úplně hladce. Nezadaní se mohou těšit na žhavé rande, které si užijí se vším všudy.

Ryby

Chmurný podzim není nic pro vás a taky se to hodně projevuje na vaší náladě. Možná ani vy sami svým pocitům nebudete rozumět. Mějte oči otevřené! Podzimní splín vás zavede na místa, která jste ještě někdy nenavštívili a tím budete mít možnost poznat nové lidi. Ze kterých se mohou vyklubat noví partneři.

Životní styl - další články

Doporučujeme