Horoskop na leden: Takové to bude v lásce, práci i se zdravím

2. ledna 2024·Životní styl·Redakce

Ilustraní foto. (Zdroj: Depositphoto)

Leden je doslova ideální pro nové začátky. Můžete změnit své cíle ale i plány. K tomu vám mohou pomoci hvězdy. Co vás podle nich v prvním měsíci nového roku čeká?

Beran

V novém roce na vás čeká spousta příležitostí, které vás mohou posunout dál. Také budete mít více času na rodinu a společně si užijete spoustu volného času. Nebudou chybět ani nové vztahy. Co se týče zdraví, dbejte na zdravou stravu, pohyb, relaxaci i odpočinek.

Býk

V práci jste spokojeni a možná dojde i na prémie či se vám rovnou zvýší plat. Budete si užívat čas se svými blízkými, čeká vás také hodně romantiky. Zdraví bude dobré, pokud budete dbát na své tělo i duši.

Blíženci

V práci na vás budou čekat určité výzvy a je jen na vás, jak se s nimi poperete. Budete se rozvíjet po všech stránkách. Na nezadané se v lednu konečně usměje štěstí a potkají svého vysněného prince nebo princeznu. V rodině to může trošičku skřípat, ale nezoufejte, vše se zase obratí k lepšímu. Zdraví bude dobré, pohyb je váš největší přítel, se kterým si skvěle rozumíte.

Rak

V lednu se zaměříte hlavně na rodinu, prohloubíte vztahy. První měsíc doslova vybízí k zdravému životnímu stylu, podpoříte tak i svou emoční pohodu. Věnujte se aktivitám, které vás naplňují.

Lev

V práci to v lednu u vás novými nápady jen kvete. Dočkáte se nejednoho ocenění ze strany svých kolegů a nadřízených. V rodině prohloubíte vztahy a nebude chybět ani romantické dobrodružství s vaší drahou polovičkou. V lednu máte dostatek energie i vitality a užijete si tak života naplno.

Panna

V práci máte jasnou vizi, které chcete k poslednímu dni v měsíci dosáhnout. Disciplína vám nechybí. V rodině očekávejte zlepšení vztahů a vydáte se na cestu, abyste našli konečně toho pravého či tu pravou. Pokud si dopřejete dostatek spánku a pravidelného pohybu, můžete se v lednu těšit dobrého zdraví.

Váhy

Možná se v práci dočkáte povýšení. Ve vztazích najdete lásku a porozumění. Zejména v rodině budete udržovat harmonii a pohodu. Co se týče zdraví, budete na tom na začátku roku velmi dobře.

Štír

Vášeň, intenzita a rozhodnost, tři věci, které v lednu využijete. V práci se konečně dočkáte uznání a ocenění nejen od vašich kolegů. S rodinou více prohloubíte vztahy a čekají vás i vzrušující romantické okamžiky. Zdraví máte skvělé, budete se cítit sebevědomější. Přesto dbejte na udržení zdravého životního stylu.

Střelec

V práci se dočkáte velmi lukrativní nabídky. Bude to výzva, ale půjdete do ní. Na rodinném poli vás čeká trošku dobrodružství, ale nemusíte se bát, vše se vyjasní. Zdraví i energie máte dostatek. Nejlépe vám prospěje pobyt v přírodě.

Kozoroh

Stabilita je pro vás v práci aktuálně nejdůležitější. Posílíte vazby na rodinném i přítelském poli. Dbejte více na své zdraví, zkuste zařadit více pohybu a zdravější, vyvážené stravy.

Vodnář

V práci se konečně dočkáte a využijete naplno svou kreativitu. V rodině najdete respekt a porozumění. Nezapomeňte dostatečně odpočívat a relaxovat, jinak by se pak vaše pracovní píle mohla negativně projevit na vašem zdraví.

Ryby

V práci hojně uplatníte svou empatii a soucit. S rodinou navážete hluboké vztahy a vzájemně se podpoříte. Zdraví si podpoříte meditací, odpočinkem i relaxací.

Životní styl - další články

Doporučujeme