Horoskop tajemství: Co v sobě skrývají jednotlivá znamení?

17. ledna 2022·Životní styl·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Každý má své tajemství, které nechce, aby bylo prozrazeno. Někdy to je tak, že ty nejtajnější věci vyplují na povrch v nejhorší možný moment. Jaké jsou vaše skrytá tajemství podle horoskopu? Na to odpovídá Blesk pro ženy.

Beran

Vy v sobě skrýváte nějaké strašné rozhodnutí, které jste v minulosti udělali v oblasti lásky. Chtěli jste vzbudit dojem, třeba rozchod, ke kterému došlo a on nebyl vaší vinou. Jste to ale vždycky vy, kdo něco ukončí, případně pokazí. Prostě v sobě máte hodně smutku, co se lásky týče.

Býk

Vy v sobě skrýváte skutečnost, že máte rádi luxus a přepych. Rádi si dáte dobré jídlo v drahé restauraci, koupíte si nějaký dražší módní kousek a podobně. Za to se na vás nikdo zlobit nemůže, určitě si to zasloužíte, ale přesto je lepší se tím nechlubit. Ostatní by si mohli myslet, že máte nos nahoru.

Blíženci

Skrýváte v sobě to, že peníze se u vás moc neohřejí a rádi rozhazujete. Máte neustálé výdaje a každý měsíc jste téměř na nule. Nechcete ale, aby druzí věděli, že jste brzo chudí, jak kostelní myš, a tak nakupujete dál. Nutno ale dodat, že rádi nakupujete pro své blízké. Pokud se vás ale někdo zeptá, jak jste na tom s penězi, raději rychle změníte téma.

Rak

Vaším tajemství je to, že se hrozně bojíte posunout se dál. Ať už je to v kariéře nebo v milostném vztahu. Zřejmě vám někdo v minulosti zlomil srdce a vy se tímto bráníte dalšímu zklamání. Zkuste si ale s každé bolístky vzít něco dobrého. Kromě toho v sobě skrýváte to, když vám někdo řekne, že má trable s láskou. Rádi mu totiž řeknete, že jste tady pro něj, ostatním prostě rádi pomáháte.

Lev

Vaše tajemství souvisí s tím, co jste v minulosti udělali, když jste potřebovali vyhrát nějako soutěž nebo konkurz, zkrátka tam, kde šlo o moc. Líbí se vám být středem pozornosti a nemáte rádi, když vás někdo ohrožuje. Zřejmě jste šířili nějaké pomluvy o vaší konkurenci. Udělali jste podle sebe to, co jste museli. Nikdo nebyl zraněn, ale je možné, že to někomu mohlo ublížit psychicky.

Panna

Skrýváte v sobě své druhé já. Nikdo netuší, že se z toho neohrabaného Clarka Kenta se proměníte v noci na Supermana, který se ničeho nebojí a všechny přemůže. Jste milovníci čistoty a někdy tuhle svojí obsesi raději skrýváte. Přece jen, někdy to může být docela otravné.

Váhy

Navenek působíte jako upřímné a transparentní osoby, ale vaše drobné děsivé tajemství spočívá v tom, že jste v minulosti opakovaně lhaly, ale také možná něco ukradly. Asi to nebylo nic velkého, ale nebylo by vám proti srsti strčit si něco do kabelky i teď. Třeba byste si “půjčily” domů kancelářské potřeby nebo “zapomněly” zaplatit daně.

Štír

Vaše tajemství spočívá v tom, že jste někdy tak trochu teroristi. Nemyslíte to samozřejmě doslova, ale někdy dokážete ostatní zastřešit. Možná jste měli třeba na škole sklony k šikaně a emocionálnímu vydírání. Pokud vám někdo ublížil, chcete vědět, že za to zaplatil a nedostal nic zadarmo. Chcete, aby se cítil hůř, než vy.

Střelec

Vaším skrytým tajemstvím je fakt, že se snažíte předstírat, že se vám nikdo nedostane pod kůži. Tajně taky skrýváte, že jste velmi žárliví a hrozně neradi snášíte, když vám lidé neprokazuji dostatečnou pozornost. Jakmile cítíte od ostatních lhostejnost, jste z toho velmi frustrovaní.

Kozoroh

Tajně skrýváte to, že jste mnohem citlivější, než si o vás myslí ostatní. Jakmile se něco nepovede, jste smutní a zranění, pláčete spíše doma ve sprše nebo v posteli, než na veřejnosti před ostatními. Všichni si ale myslí, že svoje emoce dokonale ovládáte, ale pravda je úplně jinde. Ani vy nejste roboti, na což ale ostatní velmi často zapomínají.

Vodnář

Vy a paměť? To je jedno velký špatný, ale ostatní to nevědí. Hlavně se to ale nesmí nikdo dozvědět, to by pro vás byla životní tragédie. Pracovní záležitosti v hlavě ještě udržíte, ale výročí, narozeniny nebo svátky? To prostě v hlavě neudržíte. Možná byste na tom měli zapracovat a přihlásit se na nějaký trénink paměti. Samozřejmě potají.

Ryby

Nemáte rádi společnost a chcete být raději sami. To je vaším tajemstvím, které se ale ostatní nesmí dozvědět. Máte tendenci být introverti a někdy jste nejraději, když za celým nespravedlivým světem můžete zabouchnout dveře a totálně se od něj odříznout. Máte velkou představivost a vaše myšlenky vám bohatě stačí. Někdy si jen přejete, aby ostatní lidé byli konečně potichu.

 

 

Životní styl - další články

Doporučujeme