Inspirujte se: Dechberoucí sněhové vločky z věšáků

21. prosince 2020·Životní styl·Lenka Skrzeczkova

Vložky z věšáků (Foto: Facebook skupina BunningsMums)

Vánoce už jsou za dveřmi a sociální sítě se plní záplavou kreativních nápadů a návrhů pro netradiční výzdobu. Australské maminky přišly letos s naprostou senzací. Zveřejnily tip na výrobu vánoční dekorace, která vypadá skvěle. Takže pokud máte nadbytek věšáků, tak si můžete vytvořit obrovské sněhové vločky. Informoval o tom deník Metro.

Co potřebujeme?

Jediné co na výrobu obřích sněhových vloček potřebujete jsou věšáky a světýlka na ozdobu. Z obrázku to sice vypadá, že sestavit dekoraci tohoto typu není úplně lehké. Technika je ale docela jednoduchá a konečný výsledek vypadá skvěle.

Budete potřebovat přibližně 10 až 20 věšáků v závislosti na tom, jak velkou vločku chcete. Pokud dáváte přednost menším dekoracím, tak neváhejte použít menší věšáky na oblečení.  Nejlepší na této dekoraci je to, že po sezóně ji můžete vesele rozložit zpět a věšáky znovu použít na své oblečení.

Jak na to?

Nejprve spojte dva věšáky základnou k sobě. To stejné opakujte čtyřikrát. Zakřivené konce otočte směrem k sobě spojte je dohromady. Vznikne vám tak kruh.

Následně je můžete pospojovat. Úplné kruhy pak položte jeden na druhý a nakloňte části tak, aby připomínaly hvězdu. Nakonec přidáme na vločku světýlka a můžeme s našim výtvorem zářit do světa.

Foto: Facebook BunningMums

Životní styl - další články

Doporučujeme