Jak uložit vánoční světýlka, aby se nezamotala? Žena sdílela jednoduchý trik

14. ledna 2021·Životní styl·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook / Extreme Couponing and Bargains UK group

Vánoce už jsou pro letošní zimu za námi a nám nezbývá, než zase všechny dekorace uklidit a těšit se na ty další. Než ale všechno jen tak naházíte do krabice, zkuste letos tento jednoduchý trik, který je hitem internetu. Za rok vám ušetří spoustu času při rozmotávání vánočních světýlek. 

Internet je občas vnímán jako jakási černí díra, do které nenávratně mizí náš volný čas, a díky které snadno propadáme prokrastinaci. To je sice pravda, zároveň ale plní funkci moderní Alexandrijské knihovny a přináší nám veškeré vědění lidstva za pár kliků.

Není žádnou náhodou, že právě na internet se lidé obrací pro radu a čerpají z něj mnoho inspirace. Nebo se skrz něj naopak s lidmi o něco podělí.

Stačí kousek kartonu

Hitem internetu se v posledních dnech stal jednoduchý trik, který se objevil ve skupině pro šetřivé maminky. Jedna z žen na fotografii ukázala, jak lze jednoduše s pomocí kousku kartonu uložit vánoční světýlka tak, aby se nezamotala a vydržela v té nejlepší kondici i do příštího roku.

Foto: Facebook / Extreme Couponing and Bargains UK group

“Vezměte zbytek kartonu z vánočních dárků a použijte ho na smotání vánočních světýlek,” napsala jednoduchý návod.

Příspěvek si okamžitě získal tisíce lajků i sdílení. “Dělám to tak pokaždé a je to mnohem jednodušší,” dala ženě za pravdu jedna z komentujících. “Příští rok už rozhodně světýlka rozmotávat nebudu,” pochvalovala si další.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme