Maminka sdílela geniální trik, jak udržet hračky dětí uklizené. Stálo ji to jen pár korun

13. prosince 2020·Životní styl·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook / Extreme Couponing and Bargains UK group

Řada rodičů čas od času řeší, jak udržet hračky svých ratolestí hezky uklizené. Důležitá je přitom i praktická stránka věci - ideálně by drobotina měla být schopná věci uložit na jejich místo bez pomoci rodičů. Vynalézavá maminka se na internetu pochlubila s jednoduchým a levným způsobem, jak toho dosáhnout. 

Jednoduchý systém, jak udržet hračky dětí uklizené, můžete pořídit i za pár korun. Kreativní maminka dokázala, že nejsou potřeba žádné drahé organizéry.

Na facebookové skupině pro šetřivé maminky sdílela jednoduchý trik, který vymyslela do pokojíčku svých dětí. Žena si pořídila jednoduchý věšák z Ikey a látkové pytlíčky z Aldi. Podobné snadno seženete jak na internetu, tak v různých odchodech s potřebami pro domácnost. Maminka se navíc pochlubila, že celkem utratila jen 10 britských liber, tedy ani ne 300 českých korun.

“Nikdy jsem nepřibila ani poličku. Potřebovala jsem něco, kam dát Sylvanian families mojí dcery, aby se neválely na podlaze a její mladší sestry je nerozlámaly,” napsala žena do skupiny.

Chytré a nevšední řešení ocenila řada žen. Ty si hned pochvalovaly, že lze metodu použít také na Lego, doplňky pro panenky Barbie nebo stavebnice Playmobil.

 

 

Životní styl - další články

Doporučujeme