Majitelé si mysleli, že kočičku už nikdy neuvidí. Ebi se k nim vrátila po sedmi letech

26. února 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Neuvěřitelný příběh se odehrál v Tennessee. Joe a Lenna Drnec v roce 2015 v Kalifornii adoptovali kočku Ebi. Než se přestěhovali, tak se jejich čtyřnohý miláček ztratil. Teď se kočička majitelům po sedmi letech vrátila. O příběhu informoval server The Toronto Sun.

“Byla to především domácí kočka. Často ovšem úplně šílela u dveří a chtěla se dostat ven. Dovolili jsme jí to, moje žena na ni vždy dohlížela. Nakonec z ní byla i venkovní kočka. Jednoho dne se ale nevrátila,” popsal pro server Joe. Nedávno jim zazvonil telefon, když jej Joe zvedl nestačil věřit svým uším. Pracovnice z útulku v Kalifornii mu sdělila, že se Ebi našla nedaleko místa, kde se v roce 2015 ztratila.

Podle slov Johna Welshe, který je šéfem útulku v Kalifornii, někdo přinesl Ebi do útulku na začátku ledna. Když pracovníci naskenovali kočce čip, okamžitě věděli, že patří Drnecovým. John tak neváhal a osobně micinku dopravil jejím původním majitelům. “Rádi vracíme zvířata zpět k jejich právoplatným majitelům, i když je to daleko,” dodal pro The Toronto Sun.

Majitelé později popsali, že si mysleli, že Ebi už nikdy neuvidí. “Stále jsme doufali a modlili se, aby našla dobrý domov. A z hloubi duše jsme v to věřili,” uvedl pro server Joe. Kočička už je ale zpátky doma a může se opět těšit láskyplné péče.

Životní styl - další články

Doporučujeme