Nejlepší práce na světě? Společnost vám zaplatí za 6 měsíců dovolené

7. listopadu 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Tohle je rozhodně nabídka, která se neodmítá. Během brouzdání po internetových portálech nabízejících zaměstnání vás asi málokterá okouzlí natolik, že byste se kvůli ní byli ochotní stěhovat. V porovnání s náplní práce je však v tomto případě vzdálenost skutečně nepodstatný detail. V čem nabídka spočívá?

 

Australská společnost Tasmania Parks and Wildlife Servis aktuálně hledá dva zájemce, kteří by se postarali o ostrov jménem Maatsuyker. Že jste o něm nikdy neslyšeli? Nedivíme se. Je totiž skutečně malý a pokud si nedovedete představit život bez internetového připojení a davů lidí, tahle nabídka vám asi nic nepřinese. Máte-li však dost přelidněných měst a civilizace, tahle práce by mohla být přesně pro vás.

Na ostrov budete přepraveni vrtulníkem. Na rozdíl od letadla zde neplatí přísné podmínky ohledně hmotnosti zavazadel, s sebou si totiž můžete vzít bagáž do hmotnosti 325 kilogramů, první jídlo z pevniny bude totiž doručeno až po 3 měsících práce.

A v čem vlastně spočívá náplň této vysněné práce? Strážci ostrova zaznamenávají změny počasí, kochají se krásnou přírodou a v závěru pobytu by měli ostrov předat ve stavu, v němž ho přebírali. Bydlet budete s parťákem v plně vybaveném majáku. Zní to idylicky, že? Jen si při přihlašování pořádně rozmyslete, s kým tam chcete odjet. Měl by to totiž být člověk, z jehož přítomnosti se během 6 měsíců na opuštěném ostrově nezblázníte.

Životní styl - další články

Doporučujeme