Nemocná dívka (4), jejíž fotka plá bolesti obletěla svět, zemřela. Poslední vzkaz otce

21. listopadu 2016·Životní styl·Redakce

Svět obletěla smutná zpráva. Čtyřletá Jessica Whelan prohrála svůj boj se zákeřnou rakovinou. Její fotku z chemoterapie před časem zveřejnil její otec. Chtěl světu ukázat, jak bolestivé je sledovat svoje dítě, jak se pere se smrtelnou chorobou.

Jessica z Oswaldtwistlu v hrabství Lancashire byla do svých třech let normální prospívající děvčátko, jenže pak jí lékaři diagnostikovali zhoubný nádor. Podstoupila chemoterapie, lékaři dělali, co se dalo, bohužel všechno bylo marné. Čtyřletá bojovnice nakonec bitvu s rakovinou prohrála.

“Nejsem připravený nechat tě jít, má malá princezno. Jsi ta nejúžasnější, nejsilnější a nejstatečnější malá dívenka. Já jsem požehnán, že jsem tvůj tatínek. Pouto, které sdílíme, je úžasné,” napsal na Facebooku dívčin otec Andy, který před časem zveřejnil fotku své holčičky, čímž chtěl světu ukázat, že nelítostná rakovina si vybírá i mezi dětmi.

“Vždy jsi byla a vždy budeš mou holčičkou, kterou uklidní objetí. Mrzí mě, že jsem tě nedokázal ochránit před tímto zlým světem. Je mi líto, že jsi musela trpět tak, jak jsi trpěla,“ napsal Andy ve vzkazu, který Jessice poslal do nebe.

FOTO: Andy Whelan Facebook

Autor: Anna Netušilová

Životní styl - další články

Doporučujeme