Neuvěřitelná proměna! Dívka zhubla 60 kilo, protože se za ni styděli i vlastní rodiče

27. listopadu 2016·Životní styl·Redakce

Budoucí právnička Maddy Ghorob byla už od dětství tak trochu tlustá. Nesportovala, jen se cpala a během školní docházky nejednou došlou k tomu, že musela vynechat den ve škole, protože by do ní kvůli své obezitě zkrátka ani nedošla.

Roky plynuly a Maddy se chtěla začít líbit. Jenže ačkoli svoje tělo nenáviděla, ke zdravému stravování a pohybu se prostě nedonutila. Zlom nastal ve chvívi, kdy se za svou vlastní dceru začali stydět rodiče. Maddy přemlouvali, ať se sebou něco udělá, prosili ji, ať jde cvičit, ale dívka jejich prosby nevyslyšela.

Pak její otec pronesl památnou větu, kdy si řekla, že tohle by už stačilo. “Táta mi řekl, že se se mnou stydí chodit po ulici. Ale ne proto, že bych snad byla tlustá. Ale proto, že je vidět, že nedbám o své zdraví a nestarám se o své tělo,” říká Maddy. V tu chvíli vážila 133 kilogramů.

Při tak velké váze není moc možnost. Na pohyb byla už moc tlustá, a tak by jí mohl i ublížit, proto se rozhodla pro operaci žaludku. Byl to bolestivý zákrok a ještě bolestivější rekonvalescence, ale za rok Maddy zhubla 60 kilo. Dokonce si našla cestu ke sportu a začala se zdravě stravovat. “Konečně se cítím hezká, i když jsem zpocená a nenamalovaná,” pochvaluje si.

Jak dnes Maddy vypadá, na to se podívejte v galerii.

FOTO: Reprofoto Instagram Maddy Ghorob

Autor: Anna Netušilová

Životní styl - další články

Doporučujeme