Neuvěřitelné! Mladík vyrůstal se 149 sourozenci. Netradiční soužití popsal veřejnosti

25. ledna 2021·Životní styl·Lenka Skrzeczkova

Rodina Blackmore (Foto: Twitter Metro News)

Kanadský teenager, Merlin Blackmore (19) se rozhodl jít na světlo s obrovským tajemstvím. Popsal jaké je to vyrůstat v polygamním kultu. Merlin je totiž ze 150 sourozenců. Jeho příspěvky se okamžitě staly na sociálních sítích virálem.

“Chtěl jsem to udělat už dávno, ale bál jsem se, že mi někdo něco udělá, když budu mluvit o způsobu, jak nás vychovali. Měl jsem to v plánu léta, ale až teď opravdu můžu a svět se všechno dozví,” uvedl Blackmore na v příspěvku na Tik Toku.

Nápad podělit se o tuto zkušenost dostal spolu s nevlastním bratrem Murraym (19) a vlastním bratrem Warrenem (21). Využil k tomu sociální sít Tik Tok. Právě Merlin je synem Winstona Blackmora (64), který je známý tím, že má 27 manželek.

Jen sedm sourozenců považuje za vlastní

Mladík tak má sedm vlastních sourozenců a 143 nevlastních. Samotní sourozenci mají mezi sebou i velké věkové rozdíly. Nejstaršímu je 44 a nejmladšímu rok.

Také často docházelo k tomu, že Warren například chodil s 19 členy do třídy. “Bylo tam se mnou pět bratrů, čtyři sestry, 7 sestřenic a bratranci a 2 synovci. Chodil jsem do školy se svými synovci. Byli jsme ve stejném věku,” popisuje na videu.

@merlins.lifeMy family is so big that kids born in the same year were all named with the same letter of the alphabet😳 #polygamy#culttok#Fyp#blowthisup#foryou♬ original sound – Merlin Blackmore

Kult Blackmorů

V kanadské čtvrti Bountiful je Blackmorův kult hodně známý. Má zde vytvořenou nezávislou komunitu. Zakladatelem je Ray Blackmore, otec Winstona. Ten se hlásil k Fundamentalistické církvi, kde se polygamie několik let praktikovala. Po jejím zákazu, ale byla rodina z církve vyloučena.

Zajímavostí je, že v roce 2017 by Winston Blackmore obviněn právě z množného manželství a následně ho odsoudili k šestiměsíčnímu domácímu vězení.

Životní styl - další články

Doporučujeme