Nevlastní otec sdělil holčičce uprostřed focení, že ji chce adoptovat

12. února 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Většina z nás se pravděpodobně shodne na tom, že ukočírovat rodinné vztahy není nic snadného. Ačkoliv naše nejbližší příbuzné z celého srdce milujeme, jsme často příliš odlišní, nebo až příliš stejní na to, aby mezi námi bylo vše v nejlepším pořádku.

I přes to však musíte pracovat s tím, co vám bylo naděleno. Často však právě to něco v rodině chybí. Malé Kylee například chybí táta. Ačkoliv Tim, manžel její maminky, zastával roli táty obdivuhodně, Kylee si nepřála nic jiného, než mít oficiálního tátu. Timovi se tento nápad zamlouval a rozhodl se přijít s řešením.

Tim Bobbitt věděl, že se bude muset o pozornost dělit s dalším člověkem už ve chvíli, kdy svoji nastávající manželku Annie poznal. Byla tenkrát single maminka malé Kylee. Tim ještě netušil, že právě tato holčička pro něj bude požehnáním a přinese mu do života mnoho radosti.

Ve svatební den Tima a Annie přišla malá Kylee k oltáři s dopisem, ve kterém nevlastního otce žádala, aby ji adoptoval. Věci se daly do pohybu a poté, co byly všechny papíry vyřízeny, se rozhodl Tim malou Kylee překvapit uprostřed rodinného focení, kdy jí přečetl svůj vlastní dopis, ve kterém jí sděluje, že by ji rád adoptoval.

Životní styl - další články

Doporučujeme