Rozchody bolí. Která znamení je mají nejhorší?

4. listopadu 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj Shutterstock)

Existují dvojice, které jsou předurčeny k slzám a které mají největší pravděpodobnost bolestivého rozchodu. Věděli jste, že podle astrologie za to může fakt, v jakém znamení zvěrokruhu jste se narodili? Je totiž možné, že právě vaše dvě znamení k sobě nepasují a vždy u nich bude velké riziko rozchodu. Navíc bolestivého. Kterých párů se to týká? To ví Dáma.cz.

Beran a Býk

Berani jsou jako děti. Rádi na sebe upoutávají pozornost, rychle se rozhněvají a vztekají se, jindy se brzo začnou nudit. Jsou vysoce soutěživí a všechno berou jako sport, vek kterém chtějí zvítězit. Pokud cítí, že ve vztahu existuje určité napětí, budou první, kdo zahájí rozhovor o rozchodu.

Na druhé straně je zemský Býk ve vztazích velmi pevný a loajální. Býkům se nelíbí změny a chtějí, aby vztah pokračoval. Budou dělat vše, co je v jejich silách, aby bojovali za záchranu, ale jakmile se rozhodnou, že je konec, jsou neochvějní a nedívají se zpět.

Lev a Štír

Lvi jsou velmi loajální a starostliví a své partnery chtějí rozmazlovat, ale pokud cítí, že jiskra zmizela, obvykle začnou přemýšlet o rozchodu, protože se nechtějí dočkat toho nejhoršího konce. Bez potíží se rozejdou, pokud rozchod sami iniciují, ale když se chce někdo rozejít s nimi, to jim dost vadí.

Štír je extrémně vášnivý a nerozchází se snadno a rychle. Může být totiž doslova posedlý svým partnerem a lpí na něm ze všech sil. I proto se často Štíři chovají destruktivně, jakmile vycítí, že se blíží rozchod. Ten je pak skutečně velmi bolestivý pro oba. Rozchod mezi Lvem a Štírem může být noční můrou, protože se promění v masivní ego bitvu! Obě znamení se mohou zničit urážlivým chováním.

Blíženci a Střelec

Blíženci a Střelec mají dvě společné věci: Rádi cestují, setkávají se s novými lidmi a objevují nové věci. Obě tato znamení mají taky problémy s věrností a závazky. Když o sebe ztratí zájem, mají sklon se rozejít. Jsou dokonce tak krutí, že vztah ukončí klidně prostřednictvím e-mailu, telefonátu nebo jen sms zprávou. Někdy se při rozchodu k sobě chovají opravdu hodně výbušně a destruktivně, což je ve finále velmi bolestivé.

Rak a všechna ostatní znamení

Rak je nejcitlivější a taky nejmilejší znamení zvěrokruhu. Pokud je ve vztahu, je velmi ochranitelský a rozdal by se. Rakovi dlouho trvá, než si vybuduje k druhým důvěru a než vstoupí do vážného vztahu. Jakmile to ale udělá, nebude chtít, aby to skončilo. Vytrvale bude bojovat, jen aby vztah fungoval a šlapal jako hodinky. Pokud vztah nefunguje navzdory jeho snahám, začne to Raka devastovat psychicky a zažívá hluboký zármutek.

Raci pak přemýšlejí, co udělali špatně, co měli udělat jinak nebo jak by se jejich partner měl chovat. To je emocionálně vyčerpává. Rozchody s nimi tedy zahrnují vždy intenzivní emoce, bolest a hněv.

Váhy a Kozoroh

Pokud jde o vztahy, Váhy i Kozoroh jsou velmi praktická znamení. Kozorozi jsou velmi stálí a vytrvalí: Jakmile se něčeho chytí, je pro ně velmi těžké pustit se. A to i ve vztahu. Mají tendenci se dost ovládat a Váhy jsou zase velmi klidné a všechno dělají pomalu a plynule.

Pokud se Váhy rozhodnou skončit vztah, raději na čas zmizí či o rozchodu nemluví na rovinu, což Kozoroha může velmi zmást. Ten se snaží vyvinout veškeré úsilí, aby vztah fungoval dál. Odcizení mezi Váhami a Kozorohem se bohužel nakonec velmi často změní v úporný boj o moc, což bude bolestivé ve finále pro oba.

Panna a Ryby

Rozchod mezi Pannou a Rybami může být chaotický a ošklivý, protože obě znamení mají naprosto opačný styl chování, což ovlivňuje i rozchod. Zatímco Ryby jsou emocionální a citlivé, Panny jsou racionální a praktické. Panny rády ukončí vztah klidnou a racionální diskusí, ale Ryby cítí emoce velmi intenzivně, takže je nemohou udržet na uzdě. Mohou se zhroutit a bičovat sebe i své partnery výčitkami. Podobně jako Raci jsou rozchody pro Ryby nesmírně bolestivé, zvláště když rozcházení trvá velmi dlouho.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme