Sebevědomá modelka (64) dokazuje, že stárnutí může být krásné

3. června 2020·Životní styl·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / yazemeenah

Řada žen v sobě stále chová přesvědčení, že po určitém věku mohou na některé věci zapomenout. Cítit se krásná a sexy i po šedesátce? S tím už leckdo ani nepočítá. Skutečnost ale přitom může být právě taková. Dokazuje to čtyřiašedesátiletá modelka Yazemeenah Rossi, která boří zažité stereotypy.

Yazemeenah Rossi je na první pohled klasická babička. Mezi její koníčky patří pletení, procházky, občas si ráda zamedituje nebo zacvičí jógu. Když ale přijde na to, čím se živí, přichází velká odlišnost.

Yazemeenah totiž ani po šedesátce nemá problém uživit se jako modelka a na sociálních sítích ji sleduje více než 280 tisíc lidí. Pod šaty skrývá postavu, jakou by jí mohla z fleku závidět kdekterá studentka, a její obličej zdobí jen úplné minimum vrásek.

View this post on Instagram

A post shared by @yazemeenah on

Tajemství její krásy prý spočívá v péči, kterou svému tělu věnuje. Jednak jí pomáhá už zmíněná jóga, a jednak si sama vyrábí vlastní kosmetické prostředky. Svou kůži prý denně potírá olivovým olejem a vytváří také speciální směs z olivového oleje a moučkového cukru, kterou si nanáší na obličej.

Životní styl - další články

Doporučujeme