Sex je skvělý, ale.. Jaká zranění se vám mohou stát při milostných chvilkách v posteli?

9. dubna 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Sex většinou přináší spíše radosti a potěšení, ale může při něm také dojít k určitým zraněním, která zkrátka nechcete zažít. Vy ani váš partner. Co se vám může u milostného dovádění stát a v jaké poloze? Na to upozorňuje web Dáma.cz.

Poloha zezadu

Tato poloha je velmi oblíbená u žen i mužů, ale i ona s sebou nese určitá úskalí, na které byste si měli dát pozor. Jestliže je penetrace provedena silou pod nesprávným úhlem, může dojít k bolestivému natržení vagíny. Žena ale může přijít ke zraněním i při správném úhlu. A to proto, že muž může proniknout opravdu tvrdě a hluboko. Začněte proto pomalu a pozvolna, ujistěte se zda muž má správný úhel a ženu nic nebolí. Neuškodí ani trochu lubrikačního gelu, opatrnost je zde zkrátka namístě.

Obrácený koníček

Klasického koníčka, kdy muž leží na zádech a žena mu sedí v klíně čelem k němu a celé milování mu kouká do očí, jistě znáte. Některé páry si tuto polohu zpestří tak, že žena si sedne zády k němu. Při této záměně ale kvůli nezvyklému úhlu penisu i tlaku partnerčiny váhy může dojít k nepříjemnému zranění partnera, který si svůj pohlavní úd může doslova zlomit. Jedná se o velmi bolestivou záležitost.

Poloha 69

Každý ji chce zažít, ale ve finále z ní tak nadšený není. Málokdo se totiž zvládne soustředit na dvě věci; na orální uspokojení partnera a svoje vyvrcholení. Pokud se to podaří, nebezpečí přichází. Při orgasmické křeči člověk není schopen ovládat své svaly a činy. Může se tak stát, že žena zatne zuby v ten nejméně vhodný moment. Nebo ženu pokouše muž. A takhle, nikdo nechce být pokousán na intimních místech.

Sex ve sprše

Občas není od věci změnit místo a vyzkoušet třeba sex ve sprše. Milování se dá provozovat ve vaně i ve sprchovém koutě. Ale pozor, tady přichází menší riziko. Pro milování ve sprše se často volí poloha, kdy je žena zapřená zády o zeď a nohy má obtočené kolem partnerova trupu, zatímco ten ji rukama podpírá pod zadečkem. Pro muže je poloha ale docela náročná, snadno totiž může uklouznout. Následky jsou pak bolestivé a krvavé.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme