Shazování, vyhrožování nebo rychlá zamilovanost. Chyby, které ženy ve vztazích opakují. Děláte je také?

15. listopadu 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Chybami se člověk učí, říká se. Jenže neplatí to vždy, respektive jsou chyby, které, my ženy hlavně, opakujeme stále dokola. Které to jsou a proč je děláme? A hlavně, jak s nimi už konečně jednou provždy přestat?

Neustálé vyhrožování

Jestli nepřijdeš včas, nebudu večer vařit.” “Jestli nekoupíš tu kytku pro maminku, já to na poslední chvíli řešit nebudu.” “Jestli mě podvedeš, je konec.” Poznáváte se? Tyhle věty, nebo hodně podobné říkají ženy svým partnerům poměrně často. Jenže tím to začíná a končí. Mnoho žen jen vyhrožuje, ale skutek utek. Žena sice udělá scénu, že její muž daný úkol nesplnil, ale tím to hasne. Dotyčný se pak otrká, přežije pár takových scén, koupí kytku na usmířenou a ví, že to bude zase v pohodě. Na tohle je ale jednoduchá rada. Pokud své výhružky nejste schopné splnit, tak je jednoduše neříkejte. Podkopáváte si tím nohy sami.

Upozorňujete na mužské nedostatky

Jedna z největších chyb. Všechny víme, že mužské ego je velké a věřte, že když budete upozorňovat na chyby svého protějšku, ideálně před rodinou či přáteli, dotyčný vás do konce života milovat nebude. To samé platí i pokud si stěžujete, že vám partner nepomůže doma nebo nevezme na dobrou večeři. Jestliže chcete, aby to dělal, změňte přístup. Poděkujte mu, že nezapomněl na nákup, který jste mu zadala nebo za to, že přinesl čokoládu. A na shazování svého partnera před ostatními zapomeňte úplně. Pokud mu chcete něco podobného říct, udělejte to, když jste sami doma. A velmi velmi opatrně a něžně.

Vrháte se bezhlavě do vztahů

Potkáte večer muže a druhý den ho už bláznivě milujete, chcete s ním chodit, mít s ním osm dětí, svatbu a nekonečně sexu. A jste schopná pro toho dotyčného udělat první poslední. Poznáváte se? Tak s tím přestaňte. Zamilovanost je krásná věc a všechny jí zbožňujeme. A pro svého miláčka chceme udělat všechno, ale nedávejte se tak rychle a zadarmo. Buďte pro své muže vzácná, nedávejte se jim na stříbrném podnose a nechte je trochu lovit. Budete pro ně tak mnohem vzácnější a budou si vás více vážit.

Životní styl - další články

Doporučujeme