Tatínek se synem si s karanténou poradili po svém. Fotka z domova důchodců obletěla svět

17. března 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Sandy Hamiliton z Minnesoty v USA pracuje v domově pro seniory, který je momentálně zavřený kvůli koronaviru tak jako mnoho dalších zařízení. Vláda doporučuje individuální karanténu, aby se nákaza šířila co nejpomaleji.

Během jedné ze svých směn si Sandy všimla krásného okamžiku mezi otcem a synem a naštěstí se jí ho podařilo zachytit telefonem. Muž navštěvuje každý den svého tatínka, ale kvůli nařízením s ním nemůže přijít do přímého kontaktu. Sedí proto za oknem a s tatínkem si alespoň telefonuje.

My assisted living is on lockdown so he comes every day to see his dad and they talk through the phone, sweetest thing ever ? Consent was giving to post on social media.

Zveřejnil(a) Sandy Hamilton dne Neděle 15. března 2020

Sandy toto gesto dojalo a považovala za nutné fotku sdílet, samozřejmě se souhlasem obou zúčastněných. “Náš domov je pro návštěvy uzavřený, tak jeho syn přichází každý den, aby si s ním povídal přes telefon. Je to ohromně milé.”

Sandy uvedla, že získala souhlas k uveřejnění této fotky, kterou na sociální síti sdílelo více než 200 tisíc lidí. V komentářích se objevují nadšené reakce, které oceňují lásku rodinného příslušníka, ale také vynalézavost.

Životní styl - další články

Doporučujeme