Týdenní horoskop: Kdo může očekávat víc peněz, a kdo se zbaví lhářů?

8. ledna 2024·Životní styl·Redakce

Další týden začíná a my vám přinášíme zprávy, které vám posílají hvězdy. Díky nim můžete následující období zvládnout, aniž by vás něco zaskočilo nebo nemile překvapilo. Zjistěte, co vaše znamení čeká a buďte připravena na všechno. Budete vědět, čemu se vyvarovat a jak si následující dny užít na maximum.

BERAN

Ze začátku týdne se možná budete lehce ztrácet v papírech. Bude se jednat o důležité dokumenty, takže soustřeďte svou plnou pozornost na to, abyste neudělali žádnou chybu. Pokud papírovou krizi zvládnete v klidu, můžete z toho mít i finanční prospěch. V druhé půlce týdne se projeví vaše ambice. Budete mít skvělou příležitost ukázat svým nadřízeným, jaký ve vás mají poklad. Buď z toho kouká povýšení nebo alespoň zabráníte případné ztrátě zaměstnání.

BÝK

Tento týden budete postrádat pochopení a empatii, které máte jindy víc než dost. Normálně neváháte, když někdo z vašich blízkých potřebuje pomoct a ocitne se v krizi. Tentokrát si však nebudete jistá, zda pomocí děláte správně. Bojíte se totiž, že vaší dobroty někdo zneužije a vy si nechcete připadat jako hlupák. Ovšem, znáte se, nakonec vám vaše dobromyslná povaha stejně nedovolí nepodat pomocnou ruku. Bude to ale s velkým sebezapřením. Nemusíte se ale bát, nakonec se vše obrátí ve váš prospěch.

BLÍŽENCI

Máte trochu nepořádek ve všem, co vás tento týden čeká. Je toho tolik, že už ani nevíte, co bylo z vaší iniciativy a na co jste jen neochotně kývla. Tenhle pocit je však váš standard, takže vás to nijak nerozhází a týden si i tak užijete. Co se týče vztahů, jste sami překvapeni, jak dobré energii se těší. Je pro vás momentálně velice důležité, obklopovat se pozitivními lidmi, se kterými se cítíte dobře a sami sebou. Máte-li nové přátele, určitě se jich držte.

RAK

Tento týden se budete velmi věnovat otázkám ohledně vaší kariéry, toho, čeho jste již dosáhli, anebo toho, jak si vaší práce cení ostatní. Zároveň můžete očekávat zajímavé externí pracovní příležitosti, které by vám měly přinést zajímavé výdělky. Mějte tedy oči otevřené a nebojte se sáhnout po každé příležitosti, která se vám tento týden naskytne. O víkendu na vás čekají nevšední zážitky, ovšem nesmíte na ně zanevřít. Jinak prožijete dny volna v depresivní méněcennosti.

LEV

Ti z vás, kteří se živí kreativní prací, můžou očekávat obrovský příval inspirace. Múza se vás až do poloviny týdne nepustí, tak z toho vytřískejte co nejvíc. Na odpočinek bude času dost. Na druhou polovinu si naplánujte kulturní zážitek. Ať už to bude koncert, divadlo nebo návštěva kina, budete nadšení. Během následujících dnů byste také měli dojít k prozření, čeho se musíte ve svém životě zbavit, protože vás to okrádá o zdraví a čas.

PANNA

Tento týden se budete spoléhat především na svou intuici a uděláte tak dobře. Díky tomu totiž budete schopni zavčas správně odhadnout situaci a zařídit se podle toho. Mějte svou mysl otevřenou a spoléhejte na své předtuchy. Zachrání vás to od nepříjemných situací. Pozor si však dávejte na člověka, pro nějž máte slabost. U něj nebude vaše intuice příliš ostražitá. Může se tak stát, že vás jeho zbrklý čin, který nebudete čekat, dostane do choulostivé situace. Se vším si ale poradíte díky své upřímnosti.

VÁHY

Tento týden budete na roztrhání a to je přesně to, co potřebujete. Budete brilantně komunikovat na všechny strany, takže pokud máte s někým něco nedořešeného, nyní je ta nejlepší konstelace, dotáhnout věci do zdárného konce. Budete mít ze sebe i z výsledků dobrý pocit. Naskytne se vám příležitost na drobné cestování, které vás ve výsledku potěší, takže je nezavrhujte. Nepočítejte tento týden s žádnými extrémními pracovními úspěchy. Pokud jste spoléhali na povýšení, novou pracovní nabídku, či nový projekt, nedočkáte se jich. V rodině se připravte na nepříjemné emoce.

ŠTÍR

Tento týden budete řešit drobné detaily, které dodají celku dokonalost. Vaše preciznost se výrazně projeví a bude to ku prospěchu. Jste tak nabití energií, že s radostí přiložíte ruku k jakémukoliv dílu. Vaší hlavní zbraní je trpělivost, se kterou dokážete téměř zázraky. Očekáváte náhlé vylepšení vaší finanční situace. Nebojte se v tyto dny zariskovat, pokud z toho kouká dobrý přivýdělek. Na konci týdne se mohou dostavit nepříjemné stavy úzkosti, které jen tak samy od sebe nepřejdou. Budete je muset vyřešit.

STŘELEC

Na začátku týdne se soustřeďte na to, co vypouštíte z pusy. Mohli byste plácnout něco, kvůli čemu by si vás pak kolegové mohli dělat dlouho srandu. Během tohoto týdne budete mít vyhlídky na lepší peníze. Podnikatelům přibude klientů a zakázek, zaměstnanci mohou očekávat zvýšení platu nebo možnost přivýdělku. Nebude to ovšem hned, výsledky se dostaví až v následujících týdnech. Záleží však na krocích, které podniknete tento týden. V rodinné sféře vás čeká možnost usmíření s rozhádanými členy rodiny.

KOZOROH

Budete zaplaveni geniálními nápady, které si budete chtít prosadit za každou cenu. Podpoří vás v tom i vaše rodina, protože vás miluje, ale upřímně, tomu, co děláte, moc nerozumí. Na druhou stranu, vaši kolegové budou mít k nápadům, které jim sebevědomě předložíte, výhrady. Budete mít tendenci poslouchat své ego a přesvědčení o genialitě svého myšlení, ale to by mohla být chyba. Zkuste se zamyslet nad tím, co vám ostatní říkají a zvažte, zda náhodou nemají pravdu. Zachrání vám to reputaci a možná i peníze.

VODNÁŘ

Pokud se chcete konečně zbavit všeho, co vás psychicky vysává, deptá a sžírá, začněte tím, že se zbavíte lhářů ve svém okolí. Pokud máte u někoho téměř jistotu, že vám neříká pravdu, dejte na svou intuici. U takového člověka si dávejte příště pozor a buďte ostražití. Nebojte se však zbavit se ho úplně. Takový člověk vám do života nic nepřináší, naopak vás táhne k zemi. Pokud se vám to podaří, odkryjete dlouho skrytou pravdu, a i když bude zklamání zprvu nepříjemné, ve výsledku vás to velice osvobodí a posílí.

RYBY

Jste odhodlaní splnit vše, co jste si na tento týden zadali a práce vám jde pěkně od ruky. Postupně plníte jeden úkol za druhým a máte ze sebe stále větší a větší radost. Díky tomu na konci týdne pocítite příjemnou harmonii a klid v duši. Ten ještě umocníte víkendovým výletem do přírody a meditací. Díky vaší pracovitosti a zodpovědnosti si plnými doušky vychutnáte čas pro sebe. Budete v tak klidné náladě, že dostanete chuť jen tak nezištně pomáhat druhým.

Životní styl - další články

Doporučujeme