Týdenní horoskop: Štíři, máte konečně čas přemýšlet nad svými city. A co čeká ostatní znamení?

26. února 2024·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Máme nový týden a s ním i novou předpověď pro vaše znamení. Co radí hvězdy jednotlivým znamením v oborech jako je práce, zdraví nebo vztahy?

BERAN

Jaro se sice blíží, což je vidět i na venkovních teplotách, ale ve vašem životě se to zatím moc neprojevuje. Hlavně na začátku týdne vaše vitalita nebude nejlepší, takže se tomu ani sami nedivíte. Dokážete sice plnit pracovní i rodinné povinnosti, ale vaše výkony mají k dokonalosti daleko. Dejte si odpočinek, určitě si to zasloužíte.

BÝK

Na začátku týdne to bude hodně ve znamení práce a na zábavu nebude moc času ani prostoru. Ve čtvrtek se ale všechno obrátí k lepšímu, nemusíte se bát. Čekejte pozitivní zprávy hlavně, co se finanční stránky týče. V tom, kam byste měli investovat, byste se ale měli domluvit i doma, ale nápady vašeho partnera mohou být skvělé.

BLÍŽENCI

Všechno do čeho se pouštíte se snažte dělat, co nejlépe to jde. Nesmíte dovolit, aby Slunce v Rybách vás ovlivnilo svou pasivní náladou. Musíte trvat na tom, abyste budoucnost svého života určovali vy sami, protože veškeré ústupky, které byste v tomto směru učinili, byste časem litovali.

RAK

V období, kdy je Slunce v Raku o sobě můžete začít pochybovat. To ale určitě nesmíte dělat. V každém člověku, který se objevuje v přítomnosti vašeho partnera, vidíte ohrožení a žárlíte. Není to ale potřeba a vy tím zbytečně omezujete vaši vztahovou harmonii.

LEV

V úterý a ve středu se můžete klidně soustředit na zlepšení komunikace, především v rodině. Jde o úkol, který díky svému diplomatickému nadání skvěle zvládnete. A to, že se rodina nakonec domluví na společném postupu, bude jen díky vám.

PANNA

V pondělí a úterý vás naplno bude zaměstnávat práce, ale ve středu se začnete soustředit na svoje soukromí. Jestliže usoudíte, že někdo ve vašem okolí, je až moc zvědavý a chce vědět, co máte za lubem, musíte se chovat tak, aby pochopil, že mu řeknete jen to, co budete sami chtít. Sice bude zklamaný, ale vám to bude jedno.

VÁHY

Když zjistíte, že s partnerem nemáte stejný vkus na určité věci, zjistíte, že vám to vlastně vůbec nevadí. Některé dohady, které se týkají obnovy vašeho domova, jsou ale docela ostré. Oba však zjistíte, že vás tyhle plamenné diskuze vlastně docela baví. Navíc pak se vždycky usmíříte a místem vašeho usmíření je často vaše ložnice.

ŠTÍR

Konečně máte čas pořádně přemýšlet o svých citech a o tom, co od svého vztahu vlastně očekáváte. Pokud máte partnera, se kterým se můžete otevřeně o všem bavit, je to velký dar a velmi si toho važte. Pokud ho nemáte, taky to nevadí. Máte člověka, který je tvárný a dá se s ním pracovat. To je také velká výhoda.

STŘELEC

V pondělí byste si měli vytvořit časový rozvrh toho, co vás tento týden čeká a nemine. Když to uděláte, vyhnete se zbytečnému stresu, že něco nestíháte a že je na vás někdo kvůli tomu naštvaný. I když na to nejste zvyklí, udělejte to, nic jiného vám stejně nezbývá.

KOZOROH

K povinnostem, které máte, musíte přidat ty, které s vaší prací nemají nic společného, ale které jsou neméně důležité. Přednost ale musí dostat praktické věci, které se mohou týkat vašeho domova. Nechte si seřídit sekačku, někoho, kdo prořeže stromy nebo zkontrolovat zahradní traktůrek. Bude se to hodit.

VODNÁŘ

K partnerovi se chcete chovat mile a láskyplně a příjemně, ale nechcete to přehánět svou vstřícnosti. Jakmile pochopíte, že s vaší velkorysostí počítá do té míry, že on sám nic dělat nebude, tak přejdete do protiútoku. Dáte mu sice jasně najevo, že ho milujete, ale že si z vás nebude dělat dobrý den.

RYBY

V pondělí nechte zodpovědnost na svém partnerovi, ale nemusíte se bát. Všechno zvládne a vy se musíte naučit mu jen důvěřovat. Vy si dejte čas na shromažďování argumentů na schůzky, které vás čekají ve středu. Jde v nich opravdu o hodně. Ve čtvrtek pak zjistíte, jak jste dopadli.

Životní styl - další články

Doporučujeme